TBT #13

Throwbackthursday!
 
Den 30 juli 2011 var det en galen fest ute i Lövånger - L.N.L.P. Det var hur kul som helst och den började med att vi var bjudna till Maricas boyfriends hemställe där vi grillade, åt och drack. Solen värmde och det var allmänt najs. Sedan drog vi vidare till stranden där allt ägde rum och vid det här laget hade alla fått i sig lite mycket av det goda tror jag ;-)
Det var coolt i alla fall då det var klädkod på denna fest; alla skulle ha något vitt på sig. Det var mycket sand och folk överallt, olika lekar och danser kördes. Jag och mitt crew hamnade av någon anledning i vattnet och det var väl där allting spårade. Jag ramlade och blev sjöblöt men lyckades rädda det viktigaste - min öl/ciderburk.
 
Sedan fortsatte kvällen med att jag tappade bort hela min plånbok, Carrie började gå hem till sig vilket är typ 5 mil bort och fick skjuts av poliser i slutändan, jag och Majken bråkade så hon tog en taxi hem själv, Carro och Maria fällde typ träd i skogen och ja, gud vet vad..
 
Det var i alla fall sjukt kul och ryktet säger att det blir L.N.L.P i år igen och jag kunde inte vara mer taggad. Tills vidare får ni några bilder från 2011 års version här nedan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0