Dagens pinsamma

Åh herregud... Idag på gymmet höll jag på att dö tusen gånger om. Ofta krävs det mycket för att jag ska skämmas över något (har ingen självrespekt what so ever) men idag ville jag svimma.

Var på gymmet och körde en övning i en "maskin". Eller maskin är det väl inte, men ni vet sådana där ställningar där man kan göra typ triceps- bicepsövningar? I såna kan man göra bröstövningar som flies också då det står två så kallade ställningar typ mitt emot varandra. Fattar ni?

Jag stod i en av dessa och en annan kille i den andra. Vi var kanske en halvmeter ifrån varandra och både gjorde sina övningar samtidigt. Helt plötsligt, utan att jag hade något att säga till om så släppte jag världens fis. Blev så chockad att jag släppte repet jag höll i och ville bara sjunka genom jorden. 

Började gå runt vid mitt ställe för att försöka få bort om det skulle komma någon doft efteråt. Som tur var gjorde det inte det meeeeeen jag tror att den andra killen hörde och förstod var det var för läte för han var då väldigt fnittrig när han gick till sina kompisa....

Behöver jag säga att jag väntade tills dom hade lämnat gymmet innan jag ens funderade på att röra mig därifrån?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0