Hej då mina vänner!

Jag har en tråkig nyheter för er skelleftebor som planerat att kanske hänga en del med mig, hehe :-P Det är nämligen så att jag nyss fått reda på att vi, alltså min klass, börjar skolan redan den 26:e augusti vilket innebär att jag åker ner till Stockholm om drygt en vecka!! Snabba puckar med andra ord!

Personligen kan jag tycka att det är lite sisådär av skolan men jag vet inte om det bara är jag som är bitter. Det är alltså först idag som jag fått sett schemat och denna vecka jag kunnat registrera mig på kursen för i höst. Tänk om det nu skulle vara så att det inte finns några flyg- eller tågbiljetter som tar mig ned till Stockholm i tid. Nu vet jag att det gör det men risken finns ju liksom där. Tretton dagar till upprop är lite tight i min mening för någon som ska flytta ned cirka 55-60 kilo kläder 80 mil söderut.... .

Hur som haver, vill ni njuta av mig i här uppe i Norrland så passa på för nästa gång jag är här är det snö på backen! Och min sista helg i Norrland blir alltså denna helgen som kommer, just so you know ;-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0