Insparken!

Egentligen skulle jag vilja skriva att gårdagen var den bästa klassfesten hitills men då det inte var en officiell sådan så kallar jag det insparken istället och det var hur grymt som helst :-D
 
Efter föreläsningen igår så blev det bärz i studentpuben. Sedan hade Dan ordnat så att vi skulle ge dom nya medievetarstudenterna en rundtur på skolområdet så vi delade upp den klassen och jag och Mikaela tog då ett gäng på en vandring. 

Det gick bara bra (om jag får säga det själv) och sedan blev det fika och tillbaka till studentbpuben. Där fick ettorna köra speeddejting innan en hel drös av båda ettor och tvåor drog sig in på Söder. Först hängde vi på ett ställe som kanske heter.... typ Söderteatern? 

Riktigt trevligt var det och nog fan blev vi alla allt mer dragna - men vad tror ni efter att man druckit alkohol sedan klockan 13 typ, hehe. Det var mingel med gamla som nya studenter och tiden bara flög iväg. Sedan fortsatte kvällen på en båt som låg nedanför Mariatorget typish. Med utsikt över vackra Stockholm och med ett gäng underbara människor med en hög promillehalt så kan det väl inte bli annat än fantastiskt? :-D

För det var verkligen en grym kväll som inte slutade där utan på något vänster avslutades den på Imperiet. Eller där ljög jag visst, kvällen fortsatte faktiskt till Slussen för att hjälpa en stackare hem och sedan blev det övernattning hos Josefin för min del. Men innan detta hade jag hunnit spytt på Imperiet, det känns som viktigt att berätta :-)

En bild från natten på Sofia, Hanna, Karin och Stellan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0