Tapasnight

Igår var det stressigt som bara den. Åkte in på stan och hängde där i någon timme med Marica och Maria innan gym och hem för att fixa sig inför kvällen.

Åkte hem till Sofie där det var tapasnight. Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag att jag hade missat maten (då jag åt middag hemma) men dom andra hade inte börjat äta än. Så det blev häng vid middagsbordet och jag smakade faktiskt på Amandas kycklinggrejer och några dadlar med bacon och det var mucho bueno!

Hur som haver blev det snack och mingel innan det övergick till spelkväll. Trevligt värre men klockan sprang verkligen bara förbi så helt plötsligt var det midnatt och då blev det utgång på Allstar. Jag kan säga att därifrån har jag fetångest - köpte nämligen shots i sinne för att jag "ville göra kvällen roligare" men det blev snarare så att den blev bara fullare.

Träffade på kusin Joel och det är här det blir lite märkligt. Tanken var att jag skulle cykla hem från krogen men jag hamnade i en bil till Byske (typ tre mil från Skellefteå) så hela tapaskvällen slutade med att jag sov hos mina kusiner. Aja, what to do - sånt som händer :-P

Nu mår jag skit men det blir ändå alkohol ikväll. YOLO!

Tapas!

Sangria bjöd Sofie på!
 
En liten gruppbild på Jesper, Jonna, Sofie, Christian, Amanda och Grape!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0