"Hur går det med flytten"

Jo, man tackar som frågar. Flyttade de mesta grejerna i helgen med hjälp av familjen men har fortfarande inte premiärsovit i Flemingsberg. Just nu har jag inte mycket grejer kvar här i Sundbyberg så jag tror första natten på nya stället blir redan imorgonkväll. Spännande även om jag innan kommer behöva köra en städning och med det stressiga pluggschemat man har nu så vet jag inte riktigt hur det ska hinnas med men aja, det löser sig nog!

Skönt känns det i alla fall att dra vidare. Kan med handen på hjärtat säga att jag inte har trivts så himla bra här i Sundbyberg och anledningen till det är många. Anser att det jag betalat för här är överpris som fan (4400 kronor/mån för ett rum i en delad "lägenhet" där det inte finns något vardagsrum utan bara kök och toalett) och sedan är kvalitén på boendet inte den bästa. Kallt som fan var/är det, ingen ugn och ingen fläkt, sjukaste insynen i mitt rum osv.

Så ja, det kommer bli skönt att flytta vidare även om det är oklart hur länge det blir där. I absolut värsta fall endast 2 månader och i bästa fall resten av studietiden vilket är 1,5 år. Vi får se men jag är peppad på att få bo helt själv ÄNTLIGEN :-)

En liten bild på nya stället innan det blev inslängt tusen IKEA-kassar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0