Något som är typiskt mig..

Som jag nämnde i ett inlägg tidigare så lyckades jag göra bort mig idag. Det händer visserligen ganska ofta men detta var lite utöver det vanliga. När jag skulle gå till lärarrummen så hade jag med mig Mikaela. Hon skulle gå på toaletten emdan jag gick in och snackade med lärarna om att få lämna min resväska där.

Grejen var att jag såg vilken toalett hon gick in på så när jag var klar hos lärarna (tog kanske 3-4 minuter) så såg jag att Mickis inte stod och väntade. Då gick jag in på toaletten där det var som ett "förrum" till två toalettdörrar. Jag stod i det rummet och såg att bara en av toaletterna var upptagna så självklart antog jag att det var i den hon var. Vart annars skulle hon ha tagit vägen liksom?

Så när jag stod där ropade jag:
"MICKIIIII" "MICKIIIIII" med djup basröst. Sedan ropade jag "Kom ut kom ut" följt av att jag blev less och sa "aja, jag väntar här utanför på dig hehe".

När jag står där ute så kollar jag på mobilen och ser att jag fått sms av just fröken M där det stod att hon var tvungen att skynda sig till tåget.....

Så ni kan ju kanske förstå att den personen jag stod och skrek på var någon helt annan. Nu är ju frågan om denne person (kanske det var en lärare?) fortfarande sitter på toaletten och är rädd för att komma ut då det står en galning och väntar på hen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0