The Hunger Games: Catching Fire

Filmen igår var psykiskt påfrestande måste jag erkänna! Från första till sista minut satt man (i alla fall jag) som på nålar och hade nästan ångest över allt som skedde. Hehe jag antar att man blivit skärrad sedan första filmen där huvudpersonerna fick kämpa för sina spel inne på arenan...

Filmen hade då faktiskt lite av allt möjligt tycker jag - mycket spänning såklart men även lite humor som jag inte känner att man uppfattade i första filmen. Den var då absolut värd att se så om det är någon som är lika sent ute att se denna film så gör det nuuuuuuu :-))))))

 

Catching fire handlar om att;

"Katniss trodde att en vinst i Hungerspelen var lika med framgång, lycka och berömmelse, men istället skulle det bara leda till fruktan. Huvudstaden är inte nöjd med henne. Hennes prestationer på arenan har gjutit mod i rebellstyrkorna - och i takt med att upproret växer sig starkare, ökar också riskerna för Katniss och de hon älskar - inklusive Gale och Peeta som slåss om hennes gunst. Varje val hon gör får ödesdigra konsekvenser. Och det är då huvudstaden blottar sin slutgiltiga fälla."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0