"Att hjälpa eller stjälpa"

Vilken bild får ni som läser den här bloggen om mig? 

Jag har tänkt på detta de senaste dagarna och i mitt inre tänker jag att även om min bloggjävel skulle klassas som en personlig blogg i och med att det är bilder och berättelser ur mitt vardagliga liv så är det samtidigt inte en personlig blogg. Då syftar jag på att den är så pass ytlig (i alla fall om man kollar på hur jag bloggar idag, 22 år gammal) att det inte går att göra en rättvis bedömning i hur jag är som person utifrån de inläggen jag publicerar här.
 
Det kanske är på grund av att man håller på bli äldre och kanske en gnutta förståndigare men jag är rädd att folk dömer mig utifrån det som dom läser här och att de då, enligt mig, gör en felaktig sådan. För om jag skulle gå igenom arkiven och läsa bloggen från början till slut så skulle jag säkert hitta hundratals ställen där jag formulerat mig dåligt eller till och med yttrat mig på ett sätt som inte överensstämmer med din jag är idag. 

"Men radera det då" kanske ni tänker. Men grejen är, att hur pinsamma/felaktiga/dåliga vissa inlägg genom åren så är det ändå en del som på någon nivå tillhör min historia. Det enda jag vill är att om det finns någon som känner att jag är dum i huvudet på grund av det ena eller det andra - ta den åsikten och det som den bygger på med en nypa salt för trots allt är detta bara en blogg, det är inte jag som person!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0