Klassfest

 

I fredags blev det så att jag mötte upp Carro på Centralstationen och där var även Tette. Vi tre drog oss vidare mot Sundbyberg för att snabbt slänga i oss en middag från Subway och sedan göra oss klara för kvällens bravader!

Där vid klockan åtta åkte vi mot Dan, en klasskamrats lägenhet och på vägen dit mötte vi upp Hanna. Vi drog till Dan där det redan hade hunnits samlas lite folk från klassen och fler tillkom senare under kvällen. Tiden gick fruktansvärt snabbt men jag antar att det beror på att vi hade det så roligt? :-D

Beerpong-tävling där mitt lag vann, dans till 90-talsklassiker och 80 % stråroms-shots var på tapeten innan jag, Carro och Tette drog en vända på söder för lite barhäng. Där vid tre tog vi våra trötta rövar hem och däckade så sjukt hårt. 

Det var i alla fall enligt mig en riktigt trevlig kväll och jag tror och hoppas att mina vänner hade det bra också. Om inte annat så brukar få bilder på mobilen kunna vara ett tecken på att man hade så mycket annat att göra ;-) Men här får ni några av dom, fler kommer senare!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0