Vinmåndag!

Igår efter föreläsningen så fick jag på något vis med Hanna till Sundbyberg. Hade en Ikeakasse med diverse grejer som skulle till nya stället och så här i efterhand skulle jag ha skitit i den. 
 
För när vi kommer fram till Sundbyberg och ska vänta på den bussen vi skulle åka typ tre busshållsplatser med så ser vi att en buss sedan tidigare har tappat ett däck?! Och då körriktningarna är delade med högst stängsel så var det omöjligt för andra att passera där. Så vi fick snällt gå till busshållsplatsen lite längre bort..
 
.. Men tror ni det kommer någon jävla buss? Nej, självklart inte. Efter en halvtimme i snöfallet ger vi upp och går till lägenheten, lämnar grejerna och när vi sedan ska ta en buss tillbaka in till Sundbyberg Centrum så håller vi på att missa den så vi får springa som två jävla snattare för att hinna :-/
 
I alla fall - sedan blev det middag på Donken och hem till Hanna för en romantisk vinkväll, bara jag och hon. Hanna försökte flörta som bara den men jag avböjde hennes inviter snällt :-) Haha skojar bara, men vi blev typ aspackade, körde jag har aldrig och snackade hur mycket skit som helst. 

Fett nice måndag med andra ord!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0