TBT #2

Nu är det igen dags för en så kallad throwbackthursday! 
 
Och denna gång tänkte jag faktiskt dra upp något som faktiskt handlar om.... dam dam - simning. Är det någon gammal simmare som tittar in här nu för tiden förresten? Hoppas ni saknar mig i sådana fall hehe ;-)
 
Det är ju så att folk här i storstaden vet om att man har idrottat förr i tiden. Det är som svårt att hålla det från folk när man säger att man gick SPID på gymnasiet, att det var ett idrottsgymnasium osv. Hur som haver så tänkte jag titta tillbaka till en tävling som gjordes i april 2009 i Uleåborg, Finland.
 
Den här tävlingen kommer jag faktiskt ihåg litegrann utan att behöva påminnas i arkivet. Vi åkte buss dit, simmade och drog hem igen. Höhö men innan vi var hemma så kommer jag ihåg att det hade bland annat; sovits i rum med porrbelysning, dansats till Britney Spears under något som kallas för insim, flummade på prispallen och en hemlig sak som säkert inte behöver vara så hemlig längre? Vi drog ju på "Alko" mellan passen och tjuvhandlade, haha.
 
Dock blev man besviken på resultaten verkar det som MEN det här var ändå en av många tävlingar där man fick skratta med människor man spenderade i princip varje dag med och bara det är ju värt att komma ihåg! :-) Nu när jag tänker tillbaka och så, så blir det lite varmt där hjärtat sitter och det är typ ganska coolt att alla dessa händelser formar en till den man är idag. 
 
Ett litet kollage från tävlingen.

Nytt boende..

... Från och med IMORGON!!


Bostadsuppdatering

För några veckor sedan nämnde jag i förbifarten något om flytt och så. Jag tänkte att jag nu skulle uppdatera er om läser detta lite mer så ni vet vad som försigår :-)
 
Amanda har flyttat in hos sin bf och jag och Matilda bor fortfarande i lägenheten. Vid månadsskiftet februari/mars så kommer den här lägenheten att bytas mot en liten etta eller vad det var som Matilda kommer bo i. För det känns inte värt att jag och M skulle bo kvar här tillsammans och betala 4,500 kr var i månaden för en lägenhet i gettot. 
 
Så vad händer med mig då kanske någon undrar? Jo, som det ser ut nu så ska jag troligtvis flytta in hos mina släktingar i Bromma, i ett rum i anslutning till deras garage som innehåller badrum och toalett, kokplattor och sådana grejer. Dock försöker jag nu söka lägenheter så in i helvete för det skulle ju vara skönt att ha ett eget ställe direkt och slippa flytta mellan onödigt många gånger. Förstår ni? 
 
Med det sagt så ska jag nu till Sundbyberg (typ) och kolla på ett place. Önska mig lycka till och om ni vet av en liten billig etta någonstans i huvudsatden kan ni ju alltid hojta till ;-D
 
 
Hrm, varför inte en sådan här lägga? Den verkar helt okej faktiskt.. ;-)
 

Vad är det här för nåt?


När man har flyt i livet..

Igår när jag äntligen kom i säng för att sussa så..

- Började det låta som fan, det lät som att någon spelade trombon eller liknande men i en och samma ton

- Det slutade aldrig och jag började bli orolig att ljudet kom från vår lägenhet och att arga grannar snart skulle ringa på och jag då skulle skita ner mig av rädsla

- Går ut i trapphuset och inser att ljudet finns i hela lägenhetshusen och att ljudet är riktigt högt där ute

- Får höra att någon kontaktat en jourkille/tjej där vid klockan 02.00 på natten men att denne inte verkar kunna hitta felet eller i alla fall inte fixa det

- får panik/ångest och börjar gråta för jag inser att jag inte kommer att få sova och jag skulle upp typ 3,5 h senare för att tvätta

- Ser film och lyckades slumra till någon gång sen vakna hela tiden att när man tänker tillbaka på natten så vet man inte om man sovit eller hur många timmar

- Lyckas hur som haver ändå försova mig och vakna 20 minuter innan tunnelbanan till gruppklasskamraten gick

- Springer till tunnelbanan och inser där att det är en massa inställda turer och skit så den kommer ej i tid

- Får snällt vänta med vad som kände som cirka tusen pers i 10 min extra 

- Hamnar mitt emot en vidrig brud som sitter och hostar en i ansiktet och petar i sin näsa och inspekterar vad hon hittar i dom utgrävningarna
 
 
........... Roliga händelser alltså vilket gjort att man är hyffsat pigg at the moment :-) :-) :-)

Crazy day

 
 
Tror ni man höll på bajsa ned sig när man läste rubriken "Explosion på skola i Huddinge" tidigare idag? För er som inte hänger med så ligger Flemingsberg och skolan man själv går på i Huddinge så genast trodde jag att det hade hänt något där. Nu var det på en högstadieskola har jag för mig men ändå.. obehagligt när det händer grejer så pass nära en hela tiden.
 
Sedan var det ju skottlossning i Vällingby, vilket är rätt näre där mina släktingar bor och det var ju inte heller så roligt. Crazy day in Stockholm, eller vad säger man?
 
 

Är våren på väg?!


Gympics

 
Alltså seriöst... Jag kom till gymmet 22.30 ikväll och tänker att nu borde det ändå försvinna lite people och vara ganska folktomt, en sen tisdagkväll och så. Men icket. Jag snabbräknade till närmare trettio pers där inne?!
 
Huuuur kommer det sig egentligen? Skjuter alla upp träningen lika länge som mig på dagarna eller tror alla att det ska vara lite folk och träna den tiden. För alltså, det är fan alltid mycket folk nu för tiden. ALLTID!!!

Tisdag

För att fortsätta spinna på kändisgrejen så tänkte jag berätta snabbt en anna sak. Ni som läser Hanapee's blogg och/eller följer henne på instagram vet nog att hon brukar spela in podcasts med en som heter Martin Huss. Tror ni inte jag såg honom på tunnelbanan igår? Snacka om ett star strucked-moment, hehe!! :-P
 
Idag har jag spenderat hela dagen ute i Råsunda med nya gruppen och grupparbete. Vi var hemma hos en som heter Josefine och då i hennes oh hennes bf's fina och stora lägenhet! Blev fett avundsjuk alltså... I alla fall så gick det bra med arbetet och vi kommer nog att göra en bra redovisning på fredag. 
 
Kom hem, däckade och har nu ätit middag. Det är bara tisdag men är sliten som man brukar vara på torsdagar så vi får se hur resten av veckan kommer gå :-) 
 

En romantisk middag


Vår kändislärare!

Lyssnar eller har ni någon gång lyssnat på radiokanalen Rix FM?

På helger mellan 13-18 (och tydligen lite annars då och då) så brukar en radiopratare som kallar sig för "Baronen" snacka? Visst känner ni igen det? Jag hoppas i alla fall det fööööör...
 
... Han har jag/vi som lärare i den delkursen vi läser nu!!! Förutom radiopratare så jobbar han alltså som lärare vid Södertörns Högskola också! Coolt va?? :-D Jag blev typ starstrucked när jag fick höra detta idag. På riktigt :-) Såå om någon vill att jag ska kirra autograf så är det bara att ni säger till, haha ;-)
 
Så här ser han ut, och hans riktiga namn är Fredrik Stiernstedt. Detta är alltså han som kommer rätta vår salstenta om knappt en månad, hehe....


Två paparazzibilder


Just nu:

Hjälper Amanda och flyttar sina kläder till Sumpan. Fett drygt men vad gör man inte för sina vänner ;-)


YOLO - The Lonely Island

 

Nattupdate

Idag bockade man av femte träningspasset för denna vecka! För cirka ett år sedan hade man inte hängt det i julgranen men med hur livet ser ut idag med skola och all annan skit så känns det ändå bra :-D Nu blir det bara att hålla fast vid detta fram till sommaren så kanske man slipper spendera dagarna i vassen istället för på stranden.

Annars har inte dagen bjudit på mycket. Jag har sett två Batman-filmer och nu läser man på inför morgondagen då vi kickar igång ett grupparbete. Vi ska läsa om ett riktigt rättsfall som handlar om medierättsliga grejer och jag kan ju erkänna att orden som används är.. lite speciella, haha. Ni kan ju spana in fallet HÄR om ni är sugna ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Home alone.

 
Nu tänkte jag skrämma upp er litegrann. Jag vet inte om någon annan där ute har tänkt på detta men nu kan ni ju ha det i åtanke om ni bor ensamma eller är ensam hemma ibland.
 
Tänk er att ni bor ensamma i en lägenhet och går in i badrummet. Ni har lämnat mobilen i vardagsrummet för ni tänkte ta en snabbdusch. Ni låser toalettdörren av vana, duschar och sen när ni ska ut igen så får ni inte upp låset! VAD GÖR NI DÅ?!
 
Eftersom mobilen är på andra sidan dörren så kan ni inte ringa någon om hjälp. Att slå ner en dörr fungerar väl nästan bara i filmer och skriker ni - hör ens grannen er? Kommer det att sluta med att ni får sitta på badrumsgolvet och svälta ihjäl eller överlever ni på vatten och snorkråkor?
 
... Bara en liten tankeställare från mig till er ;-)

Milles träningstips;

När jag var på gymmet häromdagen så tänkte jag ut lite träningstips. Inte för att jag är eller tror att jag är värsta PT:n men började tänka på små förändringar som kan göra att man kommer i bättre form inför beachen 2013 ;-) 
 
- Träna regelbundet. Är du "van vid att träna" så kör typ 4 pass i veckan. Inte tre och inte fem utan träna kontinuerligt.
 
- Är du ute efter att gå ned i vikt = mycket konditionsträning!
 
- Ha en tallriksmodell som innehåller; hälften grönsaker, två tredjedelar av resterande hälft protein och sista biten kolhydrater. (Detta är då tänkt om du är en människa som gillar pasta och sådana grejer)
 
- Visst är det ok att unna sig något någon gång. Men då handlar det inte om att trycka en hel chipspåse en lördagkväll eller en godispåse för typ femtio spänn utan gör det med måtta!
 
- En vanlig promenad/power walk är bra men se det som tillägg till övriga träningen
 
- Återhämta dig bra med sömn och mat. Försök få i dig något inom 30 minuter efter träningspasset. 
 
- Fusk med kost blir tillägg i träningen. Känner du att du svällde i dig skitmycket onyttigt så kör lite längre på löpbandet eller vad det nu kan vara.
 
 

Söndag

Igår var man i princip sängliggandes hela dagen. Jag hann se tre filmer under dagen och även lite serier så ni kan  ju tänka er hur händelserikt man hade det. :-P
 
Kvällen avslutades då med chips och film efter en sväng på ICA. När jag var där så fick jag uppleva något småfreaky; jag hade en plastpåse med några pantburkar som jag var duktig och recyclade och när jag höll på med några pet-flaskor så kommer det fram en kvinna. Hon går till själva burkautomaten samtidigt som jag kämpade med flaskorna och trycker på kvitto-knappen? Som ni säkert förstår så måste man ju stoppa i någon burk innan man kan få pant men tydligen förstod hon inte det.
 
Sedan började hon muttra något som man inte uppfattade så jag sa helt enkelt att "du får väl kolla med personalen så kan dom hjälpa dig". Då säger hon att hon hatar såna som MIG?!?! Blev fett rädd att hon skulle hoppa på mig som en jävla rabiessmittad apa så skyndade mig snabbt därifrån och hem till lägenheten...
 
Aja, I'm still alive men hon kanske står i trapphuset och väntar på mig idag. Vi får väl se ;-D
 

Partypic


"Hotellet"

Jag tänkte berätta om vad som hände igår. Det var så att jag skulle vara hos Hanna klockan 18.30 men med sitt vanliga flyt så var man cirka en timme sen :-P Men det gick bra ändå om ni frågar mig.
 
Vi satt och drack och snackade om allt möjligt. Bland annat fick jag klaga ut om de ryktena som jag snabbt nämnt i förbifarten här i bloggen. Dom tyckte precis som jag att det lät väldigt idiotiskt och det känns ju bra ;-) När klockan passerat elva på kvällen så fick vi skynda oss till tunnelbanan.

Det blev så tight att vi fick löpa hela vägen till perrongen och det var fasen inte det roligaste Kyla, fulla människor som springer för allt dom är värda måste ha sett ganska roligt ut men vafan - vi hann med tåget i alla fall :-D Platsen för kvällen blev något som ligger Hotellet, som ligger på... Karlavägen kanske? 
 
Det var trevligt, mycket dans och så innan vi avrundade kvällen på donken. Köpte en meny men åt typ en tugga av det av någon anledning. Idag hade kycklingmenyn verkligen suttit gott i kistan, hehe. Snubblade innanför dörren när klockan slog kvart över fyra på morgonen!
 
Här får ni några bilder från kvällen.
 
 
 
 

Smakprov från gårdagen


Jag skojade baraDet blir nog fan ingen utgång ikväll känner jag.. Är bakis som alltid och kommer aldrig orka ta mig till Systembolaget innan de stänger. Igår var i alla fall en rolig kväll som jag ska berätta om senare, först måste det inhandlas klassiska bakismaten - yogurth och juice! 
 
Ha en trevlig lördag i alla fall!

Nu kör vi...

Öl och nudlar till middag! Tanken är att jag ska vara i Hökarängen 18.30 och här sitter man ofixad och äter.. Standard fan :-P


PARTY WEEKEND

 
 
Nu ska Mille få visa vad han går för ;-)
 
Ikväll blir det party i klassiska Hökarängen och en utgång. Imorgon blir det fest med Amanda då vi tydligen ska till ett galet ställe, enligt ryktena. Vart vi kommer gå ut ikväll vet jag dock inte men baby, det här är ju Stockholm så något ställe hittar ni nog. Hehe!
 
Det blir i alla fall kul att göra en riktig festarhelg, bara för att det var sisådär 6 månader sedan sist. Om man inte räknar med juldagarna förstås :-P
 

Nya skor

 
 
 
Efter dagens föreläsning blev det en snabbvända in på stan. Jag har varit i enormt behov av nya kängor i några månader och idag hittade jag faktiskt ett par. Det kanske inte var kärlek vid första ögonkastet men då det blir en utgång ikväll så var det bara att gilla läget och bestämma sig för att älska dem.
 
999 kronor kostade dem och utöver det blev det impregneringsspray samt något jävla balsam till skorna? Vet inte riktigt hur det kom med i shoppingpåsen men jag antar att det berodde på den duktiga försäljaren..

"TBT"

Jag kom på en rolig idé. På instagram och liknande är det relativt vanligt att man kör på något som heter throwback thursday, vilket betyder att man lägger ut en bild eller så på ett gammalt minne. Man minns helt enkelt tillbaka och det är vad jag tänkt göra här på bloggen! :-)
 
Det kan vara allt från en bild till flera bilder, ett videoklipp, en händelse, ett inlägg.. ja, i princip vad som helst! Kul va? :-D
 
Denna torsdag bjuder jag på en tillbakablick på en resa som gjordes 2011, tillsammans med Carrie (och Majken och hennes familj på ett hörn). Strålande sol i en vecka där Kreta bjöd på sin fina sida, vad fanns det egentligen att klaga på? :-D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förresten så finns det en kategori i menyn till vänster som heter Kreta 2011. Där hittar ni alla inläggen från den resan! 

True or false?


Dagens kloka tips

Plugga inte hemma, i varje fall inte i sängen för då somnar ni

/Han som vaknade efter en och en halv timme

Denna bild är arrangerad


Bilder från igår

Goddag bloggen och alla som läser det här!
 
Idag skiner solen här i Stockholm men jag tror att den kan dra åt hell idag. Eller ja, vi får se. Planen är i alla fall att fortsätta läsa inför morgondagens föreläsning och jag tänkte testa att göra det här i lägenheten. Känner inte för att ta mig till skolans bibliotek idag.
 
Ikväll måste jag tvätta också, då i princip alla träningskläder är smutsiga. Men innan dess ska ett gympass hinnas med - fjärde gången den här veckan. 
 
Förresten - gissa vem som hade en mardröm om den senaste tentan inatt. Hehe jag drömde att jag "bara" fick G men det värsta var att läraren hade sagt att jag inte kunde formulera mig och att det var svårt att förstå mina meningsbyggnader. Detta slutade med att jag spårade ur, grät som ett litet barn och flydde upp till Skellefteå igen....
 
Hur som helst, här får ni tre bilder från igår
 
 
 

När ord står mot ord

Den här texten är helt kopierad från Hanapees blogg


"2007 blev en kvinna våldtagen på en vindsvåning på Östermalm i Stockholm.
 Fallet kom att kallas stureplansvåldtäkten och våldtäktsmännen för ”stureplansprofilerna”. De minnen jag har från medierapporteringen och framförallt internetdiskussionenerna  handlade mycket om att kvinnan ”bara ångrat sig efteråt” och därför ljugit ihop nån slags historia.

Som att bara för att man har varit med på att ligga med någon till en början måste vara ”med på det” resten av akten? Sedan när fråntogs en människa rätten att ångra sig? Alltså. Paniken när du väl sagt ”sluta” eller ”nej” och någon ändå fortsätter?Fortsätter slå, trycka ner ditt huvud, dra dig i håret och penetrera dig med både sin äckliga penis och andra föremål.

Det här tänket om att ”den som är med i leken får leken tåla” är bland det vidrigaste som finns. Och att domstolar tänker på samma sätt är mer än vidrigt. Och exakt vad har det för relevans att våldtäktsoffret kallat sig själv för ”drinkhora” på sin blogg? Ger det männen mer rätt att våldta henne? Slå henne hårdare under sexakten?

Åh gud. Jag blir alldeles matt av det här. Tänker på de här sakerna säkert en gång per dag sen jag läste boken Flickan och skulden.

För några dagar sedan sändes dokumentärfilmen om stureplansvåldtäkten på tvåan och nu finns den på UR Play. Jag tycker verkligen att alla bör se denna. HÄR hittar ni den."

 

Brännan med stort b

 
 
Sommaren 2011, även känt som sommaren då jag kan ha dragit på mig hudcancer. Bilderna ni ser ovanför är i början av augusti, det vill säga före utlandsresorna till Kreta och Turkiet.. Nötte solariumet som ett as då (några gånger i veckan trots att det var sol ute) så var brown like a fucking pile of shit :-)
 
Även om jag nu helt tar avstånd från att sola solarium och inte har gjort det sedan dess så kan man inte undgå att saknar brännan. Fan alltså :-/

Videoinlägg: "Smygfilmad"

 
LOL, råkade trycka på film-knappen efter min lilla photoshoot med webbkameran så det filmades lite när jag pluggade. Det kanske inte är det mest intressanta klippet men ni ser ju vilket fokus jag har på texten som ska läsas, hehe :-P
 
Glöm inte bort att det finns en kategori som heter videoinlägg. Ni hittar den i menyn till vänster!

Just nu:

 
Sitter på skolan efter föreläsningen just nu med min lilla skatt - en dagslånad och helt fantastisk bok som heter Networks and States - The global politics of Internet Governance. Mmmm... dör av lycka....
 
Men innan jag grottar ner mig i den så ska jag läsa några otroligt intressanta artiklar/texter som finns på internet. Vad sägs om "Allocating the spectrum: The origins of radio regulation"? Nästan så att det pirrar in djupt inom mig när jag hör rubriken :-)

Dille på Håkan..

Idag har om flesta tankarna vandrat till Håkan Hellström och att man ska få se honom i sommar. Det är nog därför jag bara ha hunnit stäa och träna denna tisdag tror jag.. Jo, så måste det nog vara! Nu är det kanske några nya läsare som är sugna på att höra om mina Håkan Hellström-konserter genom tiderna. Så därför tänkte jag snabbt gå igenom dom här och nu. 
 
Piteå Dansar Och Ler (PDOL) 2008
Innan jag blev klok så hatade jag Håkan Hellström. Men där när man var kring sexton år så hände något och till slut blev man omvänd. Därför åkte jag och Maria upp till Piteå en av dagarna när det var festival där med fokus att se vår stora kärlek. Hehe. 
 
Jag kommer ihåg att vi först gick på Coop och köpte kapsylöppnare, hann se ett skellefteåband där några vänner var med. Sedan tror jag att vi var hos en Piteå-klasskompis Emelie och förfestade snabbt innan vi gick mot scenen. Längst fram, lyriska så fick vi se Håkan för första gången och jag kommer ihåg att det var fantastiskt. En perfekt sommarkväll helt enkelt och om man inte var frälst innan så var man det när man åkte hemåt på kvällen :-)
 
 
Idunteatern, februari 2009
Jag och Maria ville ha mer av Håkan så när han skulle spela inomhus i februari 2009 så bokade vi självklart biljetter. Vi åkte buss ned till Umeå där konserten hölls och det var verkligen svettigt och trångt. Grejen är den att jag har svårt att komma ihåg vad som var bra eller vad som var bäst - jag tror det är helheten som gör det, hans scennärvaro, texter, röst, stämningen osv. 
 
Däremot kommer jag absolut ihåg att Håkan rörde min hand!!!! Vi stod längst fram även denna gång och något jag faktiskt aldrig kommer att glömma är hur han typ "hälsade" OCH lyfte på sin basker/hatt ÅT MIG och kollade MIG i ögonen. För vem annars skulle det vara till? Knappast fjortisarna bakom oss...
 
 
Luleåkalaset, sommaren 2011
Den senaste gången jag har sett Håkan var på Luleåkalaset 2011. Det var jag, Maria, Majken och Carro och där kommer jag ihåg att vi var alla aspackade. Men det var kul ändå, för oss alla utom C som "inte gillar Håkan" och istället för att stå i publiken satt på en bänk eller något med några gamlingar, hehe.

Trots fyllan så var även det en ruskigt bra konsert! Allt han gör, alla uppträdanden är fan gudomliga så jag kan knappt hålla mig. Kissar nästan ner mig när jag tänker på att om några månader ska han sjunga sina låtar till MIG (ni andra som tror att han sjunger till er kan ju dra åt helvete).
 
OOooohooooo :')
 

Träningsmusik

 
 
 
Jag tänkte bjuda på lite musiktips till andra där ute som brukar stå på en crosstrainer, löpband eller en cykel och värma upp eller köra ett pass. Dessa låtar är några som spelas på min mobil under tiden i alla fall
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista prommisbilden


Oh, happy day!!!!

 
Som många redan vet så älskar jag Håkan Hellström och tror ni inte han ska till Skellefteå och Stadsfesten i sommar?! Woho, jag rär redan sjukt taggad och det kommer lätt bli en av de absolut största höjdpunkterna under sommaren 2013 :-D :-D
 
Någon mer än jag som är taggad? ;-)
 
En bild från när jag såg honom i Umeå 2009 tror jag. Detta kommer alltså bli... fjärde gången man ser honom uppträda!

Denna tisdag:


FITNESSTIME

 
 
Nu är det slut med tjollrandet känner jag. Nu är det dags att ta tag i träningen och verkligen komma i form till sommaren 2013, vem är på?! 
 
Jag kände på gymmet idag att nu jävlar blir det hårdträning och lite nyttigare livsstil NÄR det närmar sig sommaren. Personligen börjar jag med att köra hårt på gymmet bara, fem dagar i veckan. Sedan får kosten skärpas till när vi går över till maj månad :-)
 
Ikväll blev det 30 minuter på crosstrainern och en timmes bröst och bicepsträning. Sedan följt av dom obligatoriska 260 situpsen. 

GAME ON! 
 
 
 

En bild från idag


En dag ute

Första skoldagen på nya kursen är avklarad! Nu börjar vi med något som heter media - lag och rätt och det är precis som det låter. Det kommer handlar om olika fall, medielagar som typ copyright och liknande men det blir nog spännande. Lite kul är det att man kommer ha grupparbete med Mickis igen, precis som på gamla goda tiden ;-)


Jag, Hanna och Mickis åkte in till stan efter skolan. Min plan var att hitta nya kängor men tyvärr var allt så jävla fult. Vem vill ha kängor som det ser ut som någon ha bajsat på? Inte jag i alla fall :-) Sedan satte vi oss på haket Sandys där det blev en bit mat och en massa snack. Mycket av det vi pratade om är väl inte passande att snacka om på sådana där ställen men whatever ;-)


Nu är det måndagkväll vilket betyder gym!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


...För hur kul är det inte att bo bland detta?

 
SE HELA!
HAHAHA Stockholm is the shit säger jag ju ;-) 
 

"Trivs du i Stockholm?"

Den frågan fick jag så sent som igår och idag har den frågeställningen cirkulerat i mitt relativt tomma huvud. Trivs jag verkligen i en stad där jag för några dagar sedan satt och grinade på biblioteket och ville lägga mig ned och dö? Trivs jag verkligen om jag fick för mig att jag skulle kanske bli styckad på vinterpromenixen? Trivs jag verkligen i en stad där jag hade en så jävla händelselös lördagkväll som igår?
 
Och svaret på frågan är; ja för fan. Nu har jag egentligen inte mycket att jämföra med eftersom man bott på samma ställe i 22 år och så men jag står fast vid att Stockholm verkligen är stället för mig även om jag känner för att lägga mig ned och skrika då och då.
 
Om jag hade bott kvar i en småstadså hade jag fan varit död redan..... inombords.... typ..... Nu när jag talar för mig själv och från mitt perspektiv så finns det verkligen ingenting att hämta i en småstad (oavsett om det är Skellefteå eller någon annan) för mig. Jag dömer inte de som trivs i småstäder men för mig personligen är det bara ett skämt och jag kan bli arg över att jag inte tog tummen ur för 2 år sedan, gav småstadslivet fingret och drog :-P
 
Det är dock svårt att tänka utanför de "personliga ramarna". Småstad = livet man levt = personer man varit i kontakt med = många fittor. Hehe, fattar ni? Det blir lätt att man är emot något, som exempelvis en stad, inte på grund av staden i sig utan på grund av personerna man mött. För helt ärligt så tänker jag Skellefteå som så och då det inte hänt någon direkt skit i Stockholm ännu så blir det lätt att man höjer staden till skyarna typ...
 
Nu blir det i alla fall troligtvis en sommar i norr och vi får väl se hur det kommer att gå. Kommer man vilja dö eller kommer tiden bara rusa iväg? Kommer man få höra som nu under julen att VUXNA människor man ändå känner, har spridit sexrykten om mig eller kommer alla kunna hålla käften ock skita i en?
 
.. Only time will tell ;-)
 
 
VS
 

#nature

 
 
 
 
 
 

Vilse i Vårberg

Idag var det bara några minusgrader och strålande sol så jag bestämde mig för att gå på min första promenad någonsin runt området. På dagen är det verkligen inte farligt vill jag först tillägga, barn är ju liksom ute och åker pulka? Det kanske jag borde ha haft i minnet med tanke på vad som hände sen..
 
Jag började gå åt ett håll där man aldrig riktigt rör sig. Gick runt bland lägenhetshus och försökte hitta någon cykel- och gångväg-aktigt och tillslut hittade jag en! Blev lite chockade faktiskt när jag såg att det finns radhus här i Vårberg. Jag har alltid trott att det bara fanns lägenheter..
 
I alla fall så fortatte jag gå och till slut hamnade jag inne i en skog (?). Det var upptrampade stigar och så, och en del människor rörde sig runt är så tänkte att det var lugnt. Fortsatte gå och hittade vad jag antar var en sjö, blev helt lyrisk och tänkte direkt att det var ett "instagram-tillfälle".
 
Gick fram och tillbaka tills jag helt plötsligt kom till en massa fina villor vid nattet. Jag insåg där att "fan, jag har ju inte försökt tänka på hur jag kom hit". Därför blev det panik, nära gråt och tro om att varenda jäkel jag mötte skulle stycka mig. Irrade runt i mina converse tills jag till slut kom hem..
 
... Eller, först höll jag på att gå in i fel hus, men hur lätt är det att veta vilket när dom ser exakt likadana ut?! 

Jävla middagshelvete


Läskigt sammanträffande, eller?

Be en historielärare förklara detta om de kan.
Abraham Lincoln valdes till kongressen 1846.
John F. Kennedy valdes till kongressen 1946.

Abraham Lincoln valdes till president 1860.
John F. Kennedy valdes till president 1960.

Båda var speciellt till medborgerliga rättigheter.
Bådas fruar förlorade ett barn medan de bodde i Vita Huset.

Båda presidenterna sköts på en fredag.
Båda presidenterna sköts i huvudet.

Nu blir det riktigt konstigt.

Lincolns sekreterare hette Kennedy.
Kennedys sekreterare hette Lincoln.

Båda mördades av sydstatare.
Båda efterträddes av sydstatare som heter Johnson.

Andrew Johnson, som efterträdde Lincoln, föddes 1808.
Lyndon Johnson, som efterträdde Kennedy, föddes 1908.

John Wilkes Booth, som mördade Lincoln, föddes 1839.
Lee Harvey Oswald, som mördade Kennedy, föddes 1939.

Båda mördarna var kända av sina tre namn.
Båda namnen består av femton bokstäver.

Håll nu i hatten:
Lincoln sköts på teatern som heter "Ford"
Kennedy sköts i en bil som kallas "Lincoln" tillverkad av "Ford"

Booth och Oswald mördades innan deras prövningar.

Och här är "killer":
En vecka innan Lincoln sköts, var han i Monroe, Maryland.
En vecka innan Kennedy sköts, var han i Marilyn Monroe.

OCH ...................:

Lincoln sköts på en teater och hans mördare sprang till ett lager ...
Kennedy blev skjuten från ett varuhus och mördare sprang till en teater ...
 

Söndag 20 januari 2013

Lördagen, alltså igår, avslutades med att jag såg en film. Och sedan blev det champagne och vin när Amanda och company kom hem från sina äventyr!
 
Det har varit roligt att träffa deras mödrar i helgen men det gör ju inte så att man saknar sin egen moder mindre direkt. Men förhoppningsvis får man träffa mamsen någon gång innan sommarlovet, det behöver en morsgris som jag i alla fall :-P
 
Idag blev det lång sovmorgon och sedan har jag varit på upptäcksfärd men jag ska berätta mer om det senare. På återseende! :-)
 
Såhär whitetrash var man igårkväll, olala :-)

PHOTOSHOOT

Då Chille inte ens kan min bloggadress (hur schysst är det?) så lär han knappast märka att jag lägger ut några bilder på honom från vår lilla fotografering vid matbordet. Jag ville att han skulle "make some love with the camera" och det här är vad han gav mig:
 
*leka kurragömma med kameran*
 
*låtsas hälla i cola i glaset men samtidigt se vacker ut*
 
*WiLd anD craZy*

Bilder från igår

 
 
 
 

Follow me - Millees


Gårdagen

Igår vid cirka klockan 15.20 så skickades tentan in! Känslan var obeskrivlig då det här var en väldigt svår och konstig uppgift och jag tror inte jag är den enda som kände så. Sen är det ju oklart om man får godkänt eller ej men det får vi se om ett par veckor!
 
Jag satt ju på skolan hela dagen och sedan blev det snabbt hem, byta om och så för Christian skulle ju anlända till Stockholm igen. Hans flyg gick inte förrän imorse så det blev ett litet slumber party. Först mötte jag upp honom på T-Centralen och vi gick och köpte en väska som han skulle ha. :-)
 
Sedan blev det hem hit till Vårberg, handla lite mat och äta pommes och... den där osten, vad heter det? Aaaah jag får panik, jag kommer inte ihåg, den stektes lätt i alla fall och sedan hade vi beasås till. Var är köttet undrar ni kanske? Jo, Christian äter ju inte kött längre så det blev inget sånt... lol..
 
Efter middag och snack gick vi och la oss, somnade väl efter 02.00 inatt och han drog just före åtta imorse. Jag var för trött för att ens bry mig men nu känns det ju lite sjukt - han sitter alltså på flyget till New York där han ska plugga i fyra fucking år!!!
 
Middagen från igår och där ser ni den där jävla osten vars namn jag inte har i skallen just nu..

Dagens frukost/lunch


Snabbupdate

 
Christian är här på besök ikväll. Han åker till USA imorgonbitti men crashar här ikväll så det är fullt hus just nu - big C, Amanda, Matilda och deras big mommas så vi hörs imorgon. Jag lovar att berätta hur det gick med hemtentan och allting då.
 
Ha en fortsatt trevlig natt!

Jag ikväll:

 
 
Om ni kollar på klippet ovan på killen i vit t-shirt så var det ungefär jag betedde mig under eftermiddagen och kvällen när jag jobbade med hemtentan på skolan. Mental breakdown.nu, satt liksom och grät på biblioteket :-P
 
Det går så jäääääävla dåligt och jag vill så gärna hoppas av. I'm just too (är det ett eller två o?) stupid to handle this shit. Om jag får ihop en tenta tills imorgon klockan 16 och sedan godkänt på första försöket så lovar jag att springa naken på skolområdet. Ungefär på den nivån är det :-) 
 

Världens bästa mellanmål

 

 
Någonstans har jag hört att Kesella ska vara nyttigt men jag vet inte om det stämmer? Och min lathet gör så att jag inte orkar kolla upp det men hur som helst så är det fett gott! Antingen den med hallon eller citron ska det vara, även om det gör den lite mer onyttig ;-)
 
Perfekt snacks och man blir typ mätt på den också? Perfekt för tjockisar som moi :-)

Torsdag

Idag går jag under jorden för att skriva på hemtentan. Det ger ingenting att ni försöker nå mig in any freakin way förrän efter klockan 21.00 då biblioteket stänger. 

TOODLES, HATA STUDENTLIVET :-)

När add:n slår till

 
Visst har jag skrivit här på bloggen om mina koncentrationssvårigheter? Att jag har svårt att fokusera på en specifik grej under en längre tid än typ fem minuter? I alla fall så kan jag inte det, vilket gör att jag är ALDRIG effektiv och efter att ha gogglat runt låter ADD som en trolig anledning till det. 
 
Under tiden som jag sitter på skolan med hemtentan så har jag bland annat hunnit;
- äta
- druckit tre energidrycker
- sms:at
- varit inne på aftonbladet X antal gånger och typ alla bloggar i hela världen
- spammat en facebookgrupp
- kollat på roliga bilder
- varit inne på instagram
- bloggat
- tagit bilder med webcam

David LaChapelle

I söndags var jag på Fotografiska här i Stockholm och det var väl mitt första kulturella besök någonsin. Om man inte räknar med typ Café Kajutan där hemma, eller teatrar man såg på med skolan förstås :-P
 
Det var faktiskt ganska intressant även om det viktigaste var att "ha varit där någon gång i mitt liv". Ni som känner mig vet att konst och sån skit aldrig varit ett brinnande intresse hos mig. Det var kanske därför jag inte fattade hur bilderna på utställning var gjorda - var de photoshoppade och var det originalfoton? Finns det något som heter originalfoton ens? 
 
Många av bilderna (eller i princip alla) var ganska dirty - typ grisar som satte på varandra och liknande. Därför kändes det ju lite roligt med alla småbarn som var där och frågade vad grisarna gjorde eller varför alla var nakna....
 
... Men det ska börjas i tid antar jag? :-P
 

Nu kör vi - ska skriva som fan


För ett år sedan

Jag tänkte kolla tillbaka i tiden och se vad man hade för sig för exakt ett år sedan. Och om någon där ute har problem med månader och så, så kan jag meddela att det handlar om januari 2012 ;-)
 
För ett år sedan....
 
.. bodde jag hemma och gled runt på tidigare intjänade pengar.
 
.. tog jag tag i körkortet på riktigt, en gång för alla.
 
.. började några av de mest galna festerna att äga rum.
 
 
 
.. åkte vi skridskor.
 
.. hade jag en blogg som var tusen gånger roligare än nu.
KOLLA HÄR TILLEXEMPEL.
 
 

Idioter finns det överallt

 
 
Jag är så jävla less på alla bönder där uppe i Norrland som har åsikter över sådant de inte fattar någonting om. Det är alltså min vän Jennifer som publicerade detta på hennes facebook och jag hoppas det är okej att jag lägger ut det här på bloggen! 
 
Vad är det för jävla tattare i Norran-området (det vill säga Skellefteå) som blev tappad som barn?! Jag hoppas verkligen att om någon mot förmodan vet vem det är som har gjort detta - ta kontakt med Jennifer eller någon så att de som gjort detta åker fast.

Christianbesöket!

Jag glömde ju berätta om när Christian var här förra veckan. Jag tänkte att medan jag skriver på hemtentan så kan ni få höra lite om det, såhär cirka en vecka för sent :-P
 
Han anlände i alla fall för precis en vecka sedan, på kvällen. Det var ett kärt återseende med tanke på att jag inte sett honom sen i somras! Vi drog hem till gettot och hade tisdagsmys där jag frossade i limpmackor med leverpastej och juice samtidigt som vi snackade om lite allt möjligt! :-)
 
Dagen efter skulle C göra ett besöka hos amerikanska ambassaden för sitt studentvisum och jag var och arbetade med vår produktionsuppgift med klasskamrater. På kvällskvisten gick vi och mötte upp en Stockholmskompis som C har här. Det blev så att vi tog en (eller två, tre) öl på Söder innan vi drog vidare tills kompisens gäng i Gamla Stan.
 
Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag inte det fanns några "uteställen" där men se på fan. Vi satt i någon källarliknande ställe innan klockan blev sent och vi åkte hem igen. Trevlig kväll! Dagen efter var torsdag, bakis och jävlig blev det bara plugg innan jag mötte upp Christian och vi chillade i Vårberg innan han åkte hem.
 
Nu är det ju så att the big C kommer ner igen på fredag för att sedan flyga vidare till USA på lördag. Så jag hinner träffa honom igen innan han åker, wiiiiehooooo :-) :-)


Här skålade vi in onsdagskvällen med 5kronors-energidryck från Ica!

 


Igår var det solsken

 
 

Borde man tvätta snart?


Just nu:

Nu har allvaret börjat med hemtentan och jag kan redan nu erkänna att det här är den värsta hemtentan hittills! Seriöst, jag fattar nada och kommer med största sannolikhet att faila så hårt det bara går men det börjar man ju vara bra på :-) 
 
Om någon där ute är duktig på mdeiemakt och har läst Castells bok "Communication Power" och snabbt kan ge mig en redovisning om den så vore det underbart. 
 
Det blir väl att vara här i några timmar till och kanske man har fått ihop en sida då. I sådana fall är det bara fem till som ska skrivas till på fredag :-)
 

Swefilmer

 
 
Jag tänkte tippsa er om ww.swefilmer.se som är en hemsida där man kan streama film direkt. Många brukar kanske ladda ned saker olagligt/lagligt men där är det bara att klicka på play och titta direkt! 
 
Filmerna/serierna är dessutom med svensk text och det kan ju vara ett plus för en del av er ;-) 

Mille på fyllan

 
Ni ser ju på vilken nivå man låg i fredagsnatt. Nu när jag tänker efter så var en hel del sjuka samtalsämnen uppe för snack och jag skyller då det på alkoholen, hehe ;-)

Snart vänder trenden..

Imorgon har jag lovat mig själv att återgå till 3-5 uppdateringar per dag. Det här funkar ju inte, jag vet. Nu är jag i alla fall uppe och äter. Ska förbi gymmet såhär på dagen och vet ni vad jag ska göra i eftermiddag?
 
Jo, jag ska gå på fotografiska! Folk har snackat om det där stället men nu ska äntligen lilla jag få uppleva det också. Jag hoppas det är ballt! :-D
 
 

Taggad på instagram

Bild från en pluggdag tidigare i veckan:


Underbar fredagskväll!

Det var hur härligt som helst att hänga med två fina kompisar igårkväll. Det blev lite stressigt efter redovisningen men vi var hos Hanna där vid 20.30 någon gång.
 
Det dracks och snackades om mycket mellan himmel och jord men ändå finns det mycket som man inte hunnit berätta - tur att det kommer fler gånger! Vi hade det faktiskt så roligt att vi inte hann gå ut på krogen men så kan det bli ibland ;-P
 
Jag tror dock att det var bra för vi alla blev typ aspackade, haha. Så tunnelbanan hemåt kan ju inte ha varit så frisk, ska visa er några bilder därifrån senare. Ni kommer att dö..
 
Nu ligger jag i sängen, dricker juice och äter yogurth. Vill inte laga någon middag, skulle nog spy upp den i sådana fall :-)

'
En bild på Mickiz från igår!


Fredag

Sitter och ska ha redovisning, samtidigt har jag ångest över den dåliga uppdateringen här på bloggen. Men jag lovar att berätta om hur trevligt det var när Christian var här men han har nu lämnat mig för nya äventyr. Blev lite tårögd när jag åkte hemåt så hoppas att någon av er som lsäer det här vill komma och hälsa på mig.

... Typ nästa helgen? ;-)
 

Ute och slirade..

Igår gick vi ut en snabbis, ska berätta mer när Christian har åkt ikväll!

Tills dess kan ni se på den här bilden, tagen igårkväll... Hehe..


Christian är här nu!


Är detta du på instagram? ;-)

 

Tisdag

Idag har jag varit ute i Solna där Jonas bor tillsammans med Josefine. Vi har jobbat med vårt projekt i sådär hyffsat tempo. Om jag ska vara ärlig så gick det mesta ut på att göra andra grejer som att surfa runt, fastna framför tv:n och liknande men litegrann blev det ändå gjort ;-)

Nu är jag hemma i alla fall och ska vispa ihop lite middag. Igår blev det tacos av köttfärs jag fick av min morbror och moster och det blir nog samma sak idag. Det går typ inte att bli less på tacos, seriöst?!

Sen ikväll kommer Christian, taggad till tusen!


Dagens lunch blev sushi, något jag inte ätit så mycket i mina dagar men det var gott!

 


GRATTIS!

Även om den här personen har jävlats med mig mer än typ alla andra människor på jorden tillsammans så känner ändå jag att det inte är mer än rätt att utbringa ett grattis till Fredde som blivit pappa!
 
Nu lär han knappast se det här men jag har redan i mitt huvud paxat att träffa ungen nästa gång man åker upp till Skellefteå. Har fått någon dille på bebisar nämligen (dock inte småungar) och lillkillen såg riktigt söt ut. Måste ha fått mammas gener med andra ord.... ;-)
 
Bild från 2011, hyfsat smickrande osv.

Måndagsroligheter

När jag satt och åt middag och Amanda stod och skulle koka ägg så började det lukta lite konstigt. Först trodde jag att det kom från tonfiskburken som var öppnad men doften blev som starkare och starkare hela tiden. Till slut kände vi båda att det inte var något som stod rätt till så jag började försöka "leta rätt" på doften. 
 
Först trodde jag att det kom från elementet av någon anledning men doften blev ändå bara värre. Jag eller vi började misstänka om det var någon som eldade ute men det var som att det bara luktade inne i köket. Då fick jag mer eller mindre panik och ringde mamma för tänk om det skulle vara en gasläcka eller något och hela huset skulle explodera vilken sekund som helst?
 
När jag skrämt upp mamma tillräckligt och gick runt i köket så gick jag förbi spisen. Då visade det sig visst att Amanda hade slagit på fel platta till sina ägg och att den hade stått på i cirka 20 minuter......

Tre bilder från idag

Tre av gruppmedlemmarna - Josefine, Jonas och Madde!
 
Espresso House!
 
Myzigt inrett... (endast med för att få ihop tre bilder i inlägget)

Espresso House

Imorse var det som att någon hade slagit en med en klubba - det gick inte att ta sig upp. Planen var att kliva upp klockan 06, vara duktig och träna innan möte med klasskamraterna. Jag kan ärligt säga att så blev det inte.. Istället sov man länge och när man skulle till Espresso House där vi sitter nu så hittade man inte trots kart-appen på mobilen..


Men nu är vi i alla fall här och jobbar med grupparbetet. Det går framåt och på fredag är det redovisning som gäller :-P

Det här är bloggen vi håller på med just nu. Tomatsmart heter den, hehe

 

 

 


Videoinlägg: Dricker råa ägg

 
 
Jag har väl redan nämnt i bloggen att jag brukar svepa två råa ägg efter ett träningspass? Nu håller vi på med ett skolarbete som gjorde att jag tänkte filma när jag drack den skiten. Hehehehe om ni slår på klippen så hör man hur trögt det går att svälja skiten :-P

Besök!!

Tjohooooo - nu är det nämligen så att Carro Kakan J ska komma och hälsa på lilla mig här i Stockholm! Den 22 februari kommer hon och då ska vi göra Stockholm osäkert. Eller det är i sådana fall vi brukar snacka sen blir det väl inte alltid så, haha :-P 
 
Först tänkte jag att det var en månad tidigare dock, alltså om typ nån vecka men det är fan en månad till. Det blev lite sadface över det hela men sen kommer jag på nästa glädjeämne - Christian kommer ju fan på tisdag och stannar två dagar! Wohoo :-D
 
 
 

Just nu

 
Jag och Amanda har just städat lägenheten och då mår man som på bilden ovan. Bortplockade grejer, dammsugat, dammtorkat, skurat osv. Nu sitter vi och väntar på en som kanske vill ha den här lägenheten och då undrar ni kanske vad som händer med mig. Eller bryr ni er inte? ;-)
 
Jag kan berätta svaret på det men inte nu utan det får bli vid ett senare tillfälle. Hehe..

Fler nyårsbilder..

 
 
 
 
 
 

Lördag

Livet är inte så himla intressant just nu och jag antar att bloggen blir lidande då. Finns det något speciellt ni vill se  eller läsa om så är det bara att hojta till för inspirationen är väl inte på topp.
 
Har varit seg hela dagen och det känns som en förkyldning ligger och lurar i kroppen. Men jag tänkte ändå trotsa det och ta mig till gymmet ikväll och försöka vara lite duktig ;-) 
 
Ska slänga upp dom ovisade bilderna från jullovet sen också, måste bara byta dator! Men vi hörs! :-)

Dagens skratt


Happy Plugs

I julklapp önskade jag mig och fick ett par nya hörlurar till mobilen då mina gamla knappt fungerar. Och jag fick inte vilka som helst, utan ett par "happy plugs". För er som inte vet det så finns dom i typ hur många olika färger som helst och dom kostar 299 kronor.
 
Jag tänkte visa er dessa då det inte handlar om så mycket pengar och det kan ju vara kul att samla på sig lite olika färger kanske? ;-) Man känner sig ju lite hipp och så.. hehe..

 

 


X Factor USA

Har helt glömt bort att blogga om X-finalen! Och då snackar jag inte om den svenska för enligt mig kan den slänga sig i väggen tusen gånger om utan om den amerikanska såklart! ;-)
 
Det visade sig att min personliga favorit Tate Stevens tog hem hela skiten. Den lite äldre countrysångaren vann faktiskt och jag blev faktiskt lite förvånad! Men det finns ju en hel del som lyssnar på den musiken där på andra sidan Atlanten så det kanske inte är så chockerande egentligen.
 
Här får ni ett klip när han sjunger en dänga. Vad tycks? :-)
 
 

Sömnlös i Sthlm

Just nu ligger jag och kan inte somna. Eller gjorde det en sväng men nu ät man vaken igen.

Imorgon (eller idag) är det fredag och helg igen. Visst känns det som att det blir helg typ varannan dag? :-P fredagens planer blir att göra bort allt plugg så man slipper sitta under helgen, sedan träna och... Chilla på kvällen antar jag. Som standard ;-)

Här får ni en bild från idag, tagen med Josefines kamera innan den försvann..


Var med om en stöld idag!!

Okej mamma behöver inte läsa det här för hon kommer bara bli orolig men ni andra kan ju få höra;
 
Idag satt jag och mina gruppmedlemmar från klassen och pluggade på Waynes på Götgatan, vilket ligger på söder för den som undrar. Ungefär en timme in i vårt arbete så ursäktar sig en äldre karl (typ föräldraålder, 50-60) och undrade om vi kunde hjälpa honom med ett konstigt sms han hade fått. 
 
Vi alla blev som inne i vad för sms det kunde ha varit men förtod inte riktigt och kunde inte hjälpa honom. Inget mer med det, utan sedan fotade Josefine lite med sin systemkamera till vårt arbete där inne på Waynes.
 
Tiden rullade på och när Josefine några timmar senare skulle ta upp systemkameran så var den borta! Och då menar jag inte borta som i under någon jacka utan både kameran och kameraväskan hade blivit stulen. Det sjuka är att vi lämnade aldrig bordet vi satt vid tomt, det var minst 3 stycken av oss fem som satt vid bordet!!
 
Alltså har någon gått förbi och snott hela kameran och väskan när vi satt och skrev på våra datorer. Hur läskigt är inte det? Mitt på dagen och allt liksom..
 
Anledningen till varför jag berättade om gubben, som förresten var där med sin kvinna också, är för att det var väldigt märkligt beteende av dom. När Josefine pratade med polisen så frågade de om någon hade tagit kontakt med vårt bord tidigare under dagen och dom enda var just den där gubben.
 
Alltså KAN det kanske ha varit så att han frågade om "fejk-hjälp" för att se hur dåligt vi höll koll på våra värdesaker och sedan kom de/han/hon tillbaka och snodde kameran. SJUKT VA?!

Var tog snön vägen?


Bilder från resan

 
 
 
 
Nu har jag landat i lägenheten här i Vårberg. Resan gick väl bra förutom det jag redan nämnt. Och om jag ska vara helt ärlig så när jag klev in här och gjorde mig tillrätta så känner jag ganska mycket hemlängtan :-(
 
Det är som konstigt, för stundtals när man var hemma i Skellefteå så "gjorde det inget" att man snart skulle åka tillbaka men nu känns det lite sugigt... Lite av det kan ju bero på att jag hade velat hinna göra fler saker, träffat fler människor, hängt mer osv men ändå - lite sadface är det!
 
Aja, ska se någon film nu, sova och sen upp tidigt för plugg med gruppmedlemmarna. Vi hörs!

Framme

Åker Arlandaexpress nu efter en försenad avgång från Skellefteå. Kommer inte hinna på Ica innan 22 och jag är fan hungrig...

... Det blir väl Burger King på Centralstationen.... ;-)


Ikväll kommer jag Sthlm!

Jag har inte packat en enda grej så ligger verkligen efter med det. Sedan vet jag inte om Carro ska komma förbi en snabbis och så innan jag hoppar på planet senare ikväll. Det lyfter klockan 19.30 ifall någon vill stå på flygplatsen och vinka av mig, bara så ni vet ;-)

1 januari 2013

Är ni bakis idag? Jag kan då ärligt svara att man har haft bättre dagar än idag alltså.. Har inte gjort ett piss förutom att kämpat med att uppdatera mobiljäveln och äntligen är det gjort så nu har man äntligen den senaste programvaran eller vad det nu heter!

Sedan har det chillats med film men nu så ska jag klura på mina nyårslöften, ni får höra om dem senare! Och imorgonkväll åker jag tillbaka till huvudstaden, det ni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pizza till middag idag, förvånad?


Videoinlägg

 
Vad gjorde ni just innan tolvslaget? Jag har för mig att det som ni ser på filmen här ovan är vad vi höll på med då i alla fall :-)
 
 

NYÅRSBILDER

 
 
 
 

Gårkvällens Outfit

 
Byxor - H&M
Skjorta - H&M
Kavaj - H&M
Fluga - T-shirt store
Skor - Din Sko

Nyårsafton 2012

Gott nytt år på er allihopa! ♥
Nu är det ett nytt år med nya möjligheter och detta blir alltså det första inlägget på det nya året. Igår blev en festlig tillställning som började redan vid klockan 17.00 då middag serverades hemma hos Amanda på Norrböle, eller om det heter något annat.. Vid sjukhuset var det i alla fall :-)
 
Till förrätt bjöds det på räktoast och till varmrätt blev det god fläskfilé i whiskeysås med tillhörande klyftisar och sallad. Jasmine gjorde en Oreotårta som var helt jävla crazy som vi smällde i oss där till efterrätt. Banta kan man göra nästa år liksom ;-)
 
Kvällen fortsatte med festande, folk kom och gick och sedan närmade sig klockan midnatt och tolvslaget. Det skålades in med att de allra festa var aspackade och stod mitt på vägen, fint :-D Efter tolvslaget blev det mer fest som säkert för många av ni också gjorde! Det var i alla fall trevligt och när det blev ännu senare så dök Carro och Tette upp också! Carro var typ fullast på stället men det var bara trevligt faktiskt, haha!
 
Men vad är en kväll utan lite drama? Klockan var väl där kring 03.00 när denna fest urartade på sina håll och det var ju kanske inte det roligaste man varit med om. Som tur var så tror jag att det löste sig mer eller mindre och även om just den biten av kvällen är något man helst hade skippat så var det ändå en bra nyårdafton! :-D
 
Jag och Carro drog hem till henne och somnade väl kring klockan 06.00 inatt/imorse efter att hon hade börjat babbla osammanhängande och jag satt och mer eller mindre pratade för mig själv ;-P
 
Tack i alla fall till alla som gjorde detta till ett gott slut och en god början och ett extra tack till värdinnan Amanda som ställde upp och gjorde allt så bra! Puss! 
 
En liten bild på Jasmine, Sandra och hennes pojkvän Emil!
 
Jag och Jasmine
 
Oreotårtan jag nämnde i inlägget!
 
Emil och Sandra
 
Partybrudar vid tolvslaget!

RSS 2.0