Bostadsuppdatering

För några veckor sedan nämnde jag i förbifarten något om flytt och så. Jag tänkte att jag nu skulle uppdatera er om läser detta lite mer så ni vet vad som försigår :-)
 
Amanda har flyttat in hos sin bf och jag och Matilda bor fortfarande i lägenheten. Vid månadsskiftet februari/mars så kommer den här lägenheten att bytas mot en liten etta eller vad det var som Matilda kommer bo i. För det känns inte värt att jag och M skulle bo kvar här tillsammans och betala 4,500 kr var i månaden för en lägenhet i gettot. 
 
Så vad händer med mig då kanske någon undrar? Jo, som det ser ut nu så ska jag troligtvis flytta in hos mina släktingar i Bromma, i ett rum i anslutning till deras garage som innehåller badrum och toalett, kokplattor och sådana grejer. Dock försöker jag nu söka lägenheter så in i helvete för det skulle ju vara skönt att ha ett eget ställe direkt och slippa flytta mellan onödigt många gånger. Förstår ni? 
 
Med det sagt så ska jag nu till Sundbyberg (typ) och kolla på ett place. Önska mig lycka till och om ni vet av en liten billig etta någonstans i huvudsatden kan ni ju alltid hojta till ;-D
 
 
Hrm, varför inte en sådan här lägga? Den verkar helt okej faktiskt.. ;-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0