Christianbesöket!

Jag glömde ju berätta om när Christian var här förra veckan. Jag tänkte att medan jag skriver på hemtentan så kan ni få höra lite om det, såhär cirka en vecka för sent :-P
 
Han anlände i alla fall för precis en vecka sedan, på kvällen. Det var ett kärt återseende med tanke på att jag inte sett honom sen i somras! Vi drog hem till gettot och hade tisdagsmys där jag frossade i limpmackor med leverpastej och juice samtidigt som vi snackade om lite allt möjligt! :-)
 
Dagen efter skulle C göra ett besöka hos amerikanska ambassaden för sitt studentvisum och jag var och arbetade med vår produktionsuppgift med klasskamrater. På kvällskvisten gick vi och mötte upp en Stockholmskompis som C har här. Det blev så att vi tog en (eller två, tre) öl på Söder innan vi drog vidare tills kompisens gäng i Gamla Stan.
 
Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag inte det fanns några "uteställen" där men se på fan. Vi satt i någon källarliknande ställe innan klockan blev sent och vi åkte hem igen. Trevlig kväll! Dagen efter var torsdag, bakis och jävlig blev det bara plugg innan jag mötte upp Christian och vi chillade i Vårberg innan han åkte hem.
 
Nu är det ju så att the big C kommer ner igen på fredag för att sedan flyga vidare till USA på lördag. Så jag hinner träffa honom igen innan han åker, wiiiiehooooo :-) :-)


Här skålade vi in onsdagskvällen med 5kronors-energidryck från Ica!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0