Dille på Håkan..

Idag har om flesta tankarna vandrat till Håkan Hellström och att man ska få se honom i sommar. Det är nog därför jag bara ha hunnit stäa och träna denna tisdag tror jag.. Jo, så måste det nog vara! Nu är det kanske några nya läsare som är sugna på att höra om mina Håkan Hellström-konserter genom tiderna. Så därför tänkte jag snabbt gå igenom dom här och nu. 
 
Piteå Dansar Och Ler (PDOL) 2008
Innan jag blev klok så hatade jag Håkan Hellström. Men där när man var kring sexton år så hände något och till slut blev man omvänd. Därför åkte jag och Maria upp till Piteå en av dagarna när det var festival där med fokus att se vår stora kärlek. Hehe. 
 
Jag kommer ihåg att vi först gick på Coop och köpte kapsylöppnare, hann se ett skellefteåband där några vänner var med. Sedan tror jag att vi var hos en Piteå-klasskompis Emelie och förfestade snabbt innan vi gick mot scenen. Längst fram, lyriska så fick vi se Håkan för första gången och jag kommer ihåg att det var fantastiskt. En perfekt sommarkväll helt enkelt och om man inte var frälst innan så var man det när man åkte hemåt på kvällen :-)
 
 
Idunteatern, februari 2009
Jag och Maria ville ha mer av Håkan så när han skulle spela inomhus i februari 2009 så bokade vi självklart biljetter. Vi åkte buss ned till Umeå där konserten hölls och det var verkligen svettigt och trångt. Grejen är den att jag har svårt att komma ihåg vad som var bra eller vad som var bäst - jag tror det är helheten som gör det, hans scennärvaro, texter, röst, stämningen osv. 
 
Däremot kommer jag absolut ihåg att Håkan rörde min hand!!!! Vi stod längst fram även denna gång och något jag faktiskt aldrig kommer att glömma är hur han typ "hälsade" OCH lyfte på sin basker/hatt ÅT MIG och kollade MIG i ögonen. För vem annars skulle det vara till? Knappast fjortisarna bakom oss...
 
 
Luleåkalaset, sommaren 2011
Den senaste gången jag har sett Håkan var på Luleåkalaset 2011. Det var jag, Maria, Majken och Carro och där kommer jag ihåg att vi var alla aspackade. Men det var kul ändå, för oss alla utom C som "inte gillar Håkan" och istället för att stå i publiken satt på en bänk eller något med några gamlingar, hehe.

Trots fyllan så var även det en ruskigt bra konsert! Allt han gör, alla uppträdanden är fan gudomliga så jag kan knappt hålla mig. Kissar nästan ner mig när jag tänker på att om några månader ska han sjunga sina låtar till MIG (ni andra som tror att han sjunger till er kan ju dra åt helvete).
 
OOooohooooo :')
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0