Gårdagen

Igår vid cirka klockan 15.20 så skickades tentan in! Känslan var obeskrivlig då det här var en väldigt svår och konstig uppgift och jag tror inte jag är den enda som kände så. Sen är det ju oklart om man får godkänt eller ej men det får vi se om ett par veckor!
 
Jag satt ju på skolan hela dagen och sedan blev det snabbt hem, byta om och så för Christian skulle ju anlända till Stockholm igen. Hans flyg gick inte förrän imorse så det blev ett litet slumber party. Först mötte jag upp honom på T-Centralen och vi gick och köpte en väska som han skulle ha. :-)
 
Sedan blev det hem hit till Vårberg, handla lite mat och äta pommes och... den där osten, vad heter det? Aaaah jag får panik, jag kommer inte ihåg, den stektes lätt i alla fall och sedan hade vi beasås till. Var är köttet undrar ni kanske? Jo, Christian äter ju inte kött längre så det blev inget sånt... lol..
 
Efter middag och snack gick vi och la oss, somnade väl efter 02.00 inatt och han drog just före åtta imorse. Jag var för trött för att ens bry mig men nu känns det ju lite sjukt - han sitter alltså på flyget till New York där han ska plugga i fyra fucking år!!!
 
Middagen från igår och där ser ni den där jävla osten vars namn jag inte har i skallen just nu..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0