"Hotellet"

Jag tänkte berätta om vad som hände igår. Det var så att jag skulle vara hos Hanna klockan 18.30 men med sitt vanliga flyt så var man cirka en timme sen :-P Men det gick bra ändå om ni frågar mig.
 
Vi satt och drack och snackade om allt möjligt. Bland annat fick jag klaga ut om de ryktena som jag snabbt nämnt i förbifarten här i bloggen. Dom tyckte precis som jag att det lät väldigt idiotiskt och det känns ju bra ;-) När klockan passerat elva på kvällen så fick vi skynda oss till tunnelbanan.

Det blev så tight att vi fick löpa hela vägen till perrongen och det var fasen inte det roligaste Kyla, fulla människor som springer för allt dom är värda måste ha sett ganska roligt ut men vafan - vi hann med tåget i alla fall :-D Platsen för kvällen blev något som ligger Hotellet, som ligger på... Karlavägen kanske? 
 
Det var trevligt, mycket dans och så innan vi avrundade kvällen på donken. Köpte en meny men åt typ en tugga av det av någon anledning. Idag hade kycklingmenyn verkligen suttit gott i kistan, hehe. Snubblade innanför dörren när klockan slog kvart över fyra på morgonen!
 
Här får ni några bilder från kvällen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0