TBT #2

Nu är det igen dags för en så kallad throwbackthursday! 
 
Och denna gång tänkte jag faktiskt dra upp något som faktiskt handlar om.... dam dam - simning. Är det någon gammal simmare som tittar in här nu för tiden förresten? Hoppas ni saknar mig i sådana fall hehe ;-)
 
Det är ju så att folk här i storstaden vet om att man har idrottat förr i tiden. Det är som svårt att hålla det från folk när man säger att man gick SPID på gymnasiet, att det var ett idrottsgymnasium osv. Hur som haver så tänkte jag titta tillbaka till en tävling som gjordes i april 2009 i Uleåborg, Finland.
 
Den här tävlingen kommer jag faktiskt ihåg litegrann utan att behöva påminnas i arkivet. Vi åkte buss dit, simmade och drog hem igen. Höhö men innan vi var hemma så kommer jag ihåg att det hade bland annat; sovits i rum med porrbelysning, dansats till Britney Spears under något som kallas för insim, flummade på prispallen och en hemlig sak som säkert inte behöver vara så hemlig längre? Vi drog ju på "Alko" mellan passen och tjuvhandlade, haha.
 
Dock blev man besviken på resultaten verkar det som MEN det här var ändå en av många tävlingar där man fick skratta med människor man spenderade i princip varje dag med och bara det är ju värt att komma ihåg! :-) Nu när jag tänker tillbaka och så, så blir det lite varmt där hjärtat sitter och det är typ ganska coolt att alla dessa händelser formar en till den man är idag. 
 
Ett litet kollage från tävlingen.

Kommentarer
Postat av: mattias

Klart man tittar in ibland, mycket roliga minnen alltså! Reunion i sommar? :)

Svar: JAAAA, REUNION SÅ IN I HELVETE! :D
Mille

2013-02-01 @ 17:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0