"Trivs du i Stockholm?"

Den frågan fick jag så sent som igår och idag har den frågeställningen cirkulerat i mitt relativt tomma huvud. Trivs jag verkligen i en stad där jag för några dagar sedan satt och grinade på biblioteket och ville lägga mig ned och dö? Trivs jag verkligen om jag fick för mig att jag skulle kanske bli styckad på vinterpromenixen? Trivs jag verkligen i en stad där jag hade en så jävla händelselös lördagkväll som igår?
 
Och svaret på frågan är; ja för fan. Nu har jag egentligen inte mycket att jämföra med eftersom man bott på samma ställe i 22 år och så men jag står fast vid att Stockholm verkligen är stället för mig även om jag känner för att lägga mig ned och skrika då och då.
 
Om jag hade bott kvar i en småstadså hade jag fan varit död redan..... inombords.... typ..... Nu när jag talar för mig själv och från mitt perspektiv så finns det verkligen ingenting att hämta i en småstad (oavsett om det är Skellefteå eller någon annan) för mig. Jag dömer inte de som trivs i småstäder men för mig personligen är det bara ett skämt och jag kan bli arg över att jag inte tog tummen ur för 2 år sedan, gav småstadslivet fingret och drog :-P
 
Det är dock svårt att tänka utanför de "personliga ramarna". Småstad = livet man levt = personer man varit i kontakt med = många fittor. Hehe, fattar ni? Det blir lätt att man är emot något, som exempelvis en stad, inte på grund av staden i sig utan på grund av personerna man mött. För helt ärligt så tänker jag Skellefteå som så och då det inte hänt någon direkt skit i Stockholm ännu så blir det lätt att man höjer staden till skyarna typ...
 
Nu blir det i alla fall troligtvis en sommar i norr och vi får väl se hur det kommer att gå. Kommer man vilja dö eller kommer tiden bara rusa iväg? Kommer man få höra som nu under julen att VUXNA människor man ändå känner, har spridit sexrykten om mig eller kommer alla kunna hålla käften ock skita i en?
 
.. Only time will tell ;-)
 
 
VS
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0