Micke, 50 år!

 I lördags, det vill säga igår, hade Carros pappa Micke 50-årsfest hemma hos dom på Norrböle! Åkte dit direkt efter jobbet och det var bara att tagga till för en till festkväll! ;-)

Klockan 18 gick vi "barn" ut och joinade folket som var där. Vi gav Micke en whiskey och blommor och för det fick vi käka där och alkohol, hehe. Mycket sång och mat blev det vilket var nice som bara den! Otroligt god mat som Carina hade gjort och till efterrätt bjöds det på en smarrig tårtjävel, mmmmmmmm- Dock suger ju vädret alltid balle här uppei Norrland så när det kom någon skur igårkväll så smög vi unga in hos C och fortsatte förfesten där ;-D

Vi körde hårt men gamlingarna var fan värre! ;-) Det var någon där som frågade en av oss ungdomar vem som brukar klä av sig kläderna på fyllan och denne ville också följa med på toaletten. Hehe sjukt kul och ännu roligare är dom härliga instagram-filmerna som gjorts på bland annat far och dotter Jonsson! Ska försöka kirra dom till bloggen så får ni njuta av dom också ;-)

Hur som haver, efter dricklekar och snack rörde vi oss mot krogen. Några drog på Verandan och några andra på Allstar. Det var trevligt och man träffade ju en hel del kända ansikten ute vilket bara gjorde kvällen ännu bättre! Dessutom lyckades man få i sig någon drink och shot där ute också, vilket var som pricken över i:et ;-) 

Lördagkvällen slutade med att jag tryckte rester av middagen och typ tårta som hade stått utomhus i några timmar. Man borde kanske ha tänkt lite längre innan man tog det beslutet tänker jag nu, hehe... Nåväl, det var väl min lördagkväll i stora drag. Nu vet jag inte exakt vilka som läser det här men jag vill bara tacka alla inblandade för att ni gjorde även denna jobbarhelg grym, tack!! :-D
 
 


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0