Stadsfesten: Fredag

Fredagens festligheter spårade såklart på sitt sätt också. Efter jobb mellan 10-19 så satte jag på cykeln för att flyga till Sofiahed för middag och förfest. Trodde jag.. För tidigt på min cykelresa lyckades ena hjulet spåra ur för det var typ ditsatt fel vilket gjorde det sjuuuukt tungt att cykla. Tänk er att jag stod och trampade så "hårt" jag kunde på en raksträcka och det gick knappt snabbare än om man hade gått, haha. Kom fram till slut, snabbfixade mig och Sofia bjöd på kyckling och klyftpotatis som smakade underbart! Tänk att den bruttan kan laga mat nu för tiden också... Tidigare gjorde hon ju bara stuvade makaroner har jag för mig ;-)

Det blev lite dricklekar med människorna som var där och sedan bar det av för att se Håkan Hellström, wohoooo!  Det var underbart att se honom igen, tror det var fjärde gången gillt faktiskt. Innan dess så hade jag träffat fina Lovisa som var på besök och även min nuvarande klasskompis Amanda! Snacka om att världen kan vara bra liten ibland :-D

Efter Håkan spelade så blev det mingel i öltält och en liten incident. Denna incident gjorde mig lite ledsen (läs: drog hem och var hysterisk, så om någon såg en snubbe som bölade på området så var det säkert jag..). Så slutet var kanske inte det bästa men tror ni det hindrade en från att festa på lördagen? Icket men mer om det i ett annat inlägg ;-)


Smygbild på Sofia, Gurra och Carrie

Jag, Malin och någon random där bak

Shot-roulette

Soffi bjöd på tårta till efterrätt också!

Somebody is drunkisch?
 
Taggade längst fram på Håkan

Guden

Blue bitches - Felicia, jag och Chrissa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0