DEN HEMLIGA HEMRESAN

Som ni förstår är jag i Skellefteå nu och det var nog ingen av er "randoms" som hade trott det va? För det hade min syster ingen aning om ;-)

Det var nämligen så att när Moa var och hälsade på mig i huvudstaden i början på mars så snackade vi lite om hennes kommande student och jag kläckte ur mig något i stil med att jag typ inte skulle hinna till den för att vi gick typ skolan en bit in på gymnasiet. Dock hade jag aldrig kollat noga på schemat vilket jag inte gjorde för några veckor senare..

Där insåg jag att jag skulle kunna komma hem redan samma dag som balen trodde jag. Så jag fixade med läraren så att min grupp skulle få redovisa först och ringde glad i hågen till moderjord och berättade den goda nyheten. Det är då jag får veta att tisdag den 4 juni är dagen EFTER balen vilket var lite tråkigt men bara att gilla läget :-)


Så idag vid lunchtiden efter att ha haft sista redovisningen för i år satte jag mig på pendeln som skulle ta mig mot city och Arlanda. Dock hade någon olycka skett så pendeln mot Märsta som jag skulle åka med gick inte. Paniken som uppstod då alltså men som tur var började dom gå just när jag (och Josefine) skulle åka.

Tog mig via Arlanda Express till Arlanda till slut, checkade in min väska på prick 22,0 kilo och kom sedan med 14.30-planet till Norrland och Skellefteå! Med hjälp av morfar och mamma så kom jag hem innan Moa och satte mig i vardagsrummet och väntade.

Moa kommer till slut hem och pratar med familjen i köket. Hon gick aldrig in i vardagsrummet som hon annars alltid brukar göra så mamma hittar på något om att hon "borde gå in i vardagsrummet och se vad katten ställt till med". Då hittar hon mig sittandes i soffan och skriker till följt av att tårarna kom från oss alla typ. Och ja, jag tror väl det var allt? ;-PLämnadde ett grått Stockholm för ett lika grått Skellefteå

Hamburgare för andra dagen i rad :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0