En dag på stan!

Snacka om en heldag på vift alltså! Dagen började med att jag mötte upp Carrie där vid halv tolv för några timmar i butiker. Eller först gjorde jag ett langosstopp men en utvärdering av den dyker upp i ett separat inlägg. Det blev införskaffat lite kläder, däribland solbrillor och ett linne :-)

Vid två blev jag dumpad men då fick jag sällskap av en saknad Sandra! Vi snabbhängde vid älven i en timme för när klockan var halv fyra hade jag en bokad klipptid. Sagt och gjort, satte mig där och lökade ett litet tag. Men bara för att göra dagen ännu mer händelserik (?) så drog jag ett gympass på eftermiddagen. 

Fick då sms av Marica som undrade om jag skulle drakbåtsrodden. Tänkte att det vore ju lite småroligt sä ånnu lökigare än tidigare satt vi oss och såg det. Det räckte ända fram till halv nio och sedan dess har det skjutats hit och dit och äääääntligen är jag hemma :-)

Snacka om en busy day - nu vill jag bara skalla kudden alltså. Ser typ i kors och eftersom det har varit stekhett idag så har jag typ solsting (och även en fett ful linnebränna, omg) :-P
 


 
 
Några bilder från idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0