Kämpa med Meja / Juliaresan 2013

Taget från Kenzas blogg; "Jag fick ett mail från Ina, vars 4-åriga dotter Meja är sjuk i cancer. Hon var en frisk liten busig tjej tills hon plötsligt blev sjuk & började kräkas mycket. För två månader sedan fick de veta att hon har en tumör i njuren och metastaser i skelettet. Hennes diagnos heter högrisk neuroblastom stadie 4 och det är ca 50% chans till överlevnad."

Detta tog väldigt hårt på mig och jag har gråtit i ungefär 1,5 timme. Hatar den orättvisa värld vi lever i och vill vara med och förändra den. Samtidigt blir jag typ äcklad av mig själv som klagar högljutt över en förkylning samtidigt som jag bränner pengar på saker som sprit, fyllekäk och kläder. Mer eller mindre "ytliga" grejer. Därför valde jag att nu, när jag ändå bor hemma under sommaren och bara kommer bränna pengar på onödiga grejer, att skänka tusen kronor till Kämpa med Meja och jag har aldrig känt mig lyckligare. Som att detta är det mest väsentliga jag någonsin lagt pengar på. Tänk om jag kanske kan få vara en bidragande del i hennes tillfrisknad. Jag hoppas i alla fall det ♥

HÄR kan även du hjälpa Meja med det du har att möjlighet att bidra! 


Förresten så pågår just nu Juliaresan 2013. Några vänner till Julia som somnade in 2012 på grund av sin cancersjukdom cyklar just nu till Sicilen då det var en av Julias drömmar. Dom har även gjort en hjärtskärande film detta år som ni hittar nedan.

Hjälp Juliaresan genom att klicka HÄR!Kommentarer
Postat av: Joy Malou

Fantastiskt! Jättestark insats av dig. Vackert :)

Jag tror inte att det är många, hur varma hjärtan man än har som skulle lägga tusen kr på något sådant i vår ålder.

2013-06-16 @ 22:33:22
URL: http://nicolinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0