Två roliga (?) historier

Okej nu ska jag först berätta om när jag bröt mot lagen när jag körde bil förra kvällen. Jag skulle köra genom stan för att parka på en viss parkering (CK-parkeringen) för er som är bosatta här. Nu var det så att på vägen som skulle ta mig dit så var det en massa vägarbeten och jag SVÄR på att när jag kom från mitt håll så var det endast en "varning för vägarbete"-trafikskylt utsatt. Jahapp tänkte väl jag då är det väl bara att köra här. 

Detta var då på vägen nedanför Verandan och jag tyckte det kändes lite märkligt främst för att det var väldigt svårt att ta sig förbi. Väldigt snävt liksom att komma sig förbi dom stora maskinerierna och det var inte förrän jag närmade mig själva parkeringen som jag insåg att det var fan inte alls tillåtet att köra där för på andra sidan sträckan var det fan förbjudetskyltar och hela fadderullan. Oops..

Andra historien skedde nyss. Eller nyss och nyss, för cirka en timme sedan drygt när jag var och tränade. Behövde låna toaletten innan cykelfärden hem och tror ni inte att jag hade glömt låsa toalettdörren............. Som tur var (eller tur och tur) hade jag gjort mina behov men jag stod hukandes för att plocka upp mobilen som låg på golvet. Stackars snubben som öppnade dörren och det enda han såg var min feta röv typ. Hörde ett "oj, ursäkta" medans jag i panik skrek att "det är luuugnt" samtidigt som fejjan blev knallröd.


Skulle påstå att mitt face såg ut sådär efter båda incidenterna
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0