Förföljd på stan!

Inne på H&M vid T-Centralen idag så la jag direkt märke till två män som gick omkring där inne. Den ena hade fett konstigt skägg och det var kanske därför man reagerade lite omedvetet sådär.
 
Hur som helst så gick vi runt på nedervåningen litegrann innan vi åkte upp för rulltrappan och till solglasögonen. När vi stod där och kollade så märkte jag att de två männen från nedervåningen stod bakom oss och smygkollade. Dom "hängde" och kollade ned över nedervåningen (det är som ett räcke där) och jag började känna mig lite olustig av någon anledning men tänkte väl att dom är väl sugen på min syrra eller något, haha. 
 
När vi fortsatte inåt i butiken så märkte jag att de gick sakta efter oss. Jag sa någon kommentar till syrran om att "man kan tro att dom följern efter oss". Hur som haver, senare när vi stod och kollade på några andra solbrillor så märker vi båda hur männen står på herravdelningen och stirrar mot oss. Och helt plötsligt så stod den ena av oss till vänster om oss och kollade in damhandväskor och den andra står till höger om oss. Detta hände helt seriöst på typ en sekund..
 
Vi smög så diskret vi kunde därifrån och började bli lite smått uppjagade. Fick en jävlig en stalker-känsla, speciellt eftersom dom kollade in oss hela tiden (kändes som det bara var vi som blev uttittade i alla fall). De fortsatte att hålla sig nära oss och man märkte hur dom verkligen inte kollade på kläderna utan deras blick var fett obrydd på det som H&M har att erbjuda. Till slut försökte vi skaka av oss dom genom att gena genom ett provhyttsområde och det var där jag fick nog...
 
... Men istället för att ha stake och ställa dom mot väggen så säger jag till Moa att vi gittar så vi småspringer som två rädda jävlar några gator bort. Hellre det än att riskera att bli rånad alternativt ihjälskjuten, eller hur.....?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0