Lördagskvällen

Så, igår var det vin och häng i Hökarängen som gällde. Det var väldigt trevligt och som vanligt så sprang tiden iväg och helt plötsligt var klockan närmare två på natten innan man drog sig vidare. 

Jag hade fått för mig att jag skulle möta upp Josefine och co. på Stureplan men det sket sig så och då började den spännande hemresan. Att ta mig till T-Centralen gick bara bra men sen... Jag hoppade på blåa linjen som vanligt och efter kanske 30 sekunder så hade jag däckat där. Helt ensam..

När jag väl vaknar till liv så känner jag på mig att det här är åt helvete så jag springer ut ur vagnen. Men istället för att stanna på perrongen så springer jag in i vagnen framför så alltså bytte jag bara vagn. Står i vagnen och åker ännu en hållplats och under denna resa så inser jag att min mobil är borta. Så när tåget stannar igen springer jag tillbaka in till platsen där jag suttit däckad och där ligger ju mobilen. Tydligen hade den flugit sin kos när jag paniksprungit ut ur vagnen.

Hur som helst så tar jag mig snabbt ut i vagnen och där inser jag att jag är fan i Tensta. Och vad jag hört så är Tensta kanske inte det roligaste området men det var bara att snällt vänta på nästa tåg i rätt riktning. Denna gång däckade jag inte i alla fall men istället var det en galen man som följde efter mig hemåt för han ville hitta en affär som sålde mjölk, juice och allt möjligt - klockan 05.30 en söndagmorgon....

Det där var i alla fall det mest händelserika från igår. Idag är jag fett bakis och har inte ens orkat tagit mig till gymmet. Men imorgon är det måndag och nu blir det att skärpa sig med träningen alltså :-P


Detta var lilla jag igår. Fler bilder dyker upp senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0