När Mille sover..

Jag måste bara berätta om drömmen jag hade inatt! Den var faktiskt lite småspännande tycker jag ;-D
 
Inatt så drömde jag att jag bodde i Stockholm men att alla vänner, familj och så även bodde här. Sedan simmade jag fortfarande och det var fredagkväll och jag skulle åka och tävla under helgen. Då får jag höra att direkt efter tävlingen så skulle det vara ett utlandsläger på ypern och jag började störtböla (?) för att jag inte skulle kunna hinna packa allt eller ens få med mig det under tävlingen. 
 
Så jag gick runt och svor när jag packade men sedan blev jag less och ville ta en paus i det hela. Så jag sprang in i sovrummet (som tydligen låg i ett vandrarhem) men där låg då Justin Bieber och hans randomkompis. Blev fett förvånad över att min polare som han tydligen var hade kommit hit så pass fort. Så vi pratade lite innan jag drog vidare och när jag gick så sa han att han skulle like:a några av mina bilder på instagram så att jag skulle få fler följare där.. 
 
.. Så jag drog mig vidare mot en gigantisk pool som låg bredvid Centralstationen här i Stockholm. Där var det en massa folk som hade samlats för en paradaktig grej och jag fick ångest för jag hade ju inte rätt badbyxor på mig. Jag hade tydligen fel märke.. Dessa badbyxor hade alltså magiskt åkt på någon gång. Men då var det en massa skelleftesimmare som lugnade ner mig och sa att jag skulle kolla upp i skyn för en överraskning. Där fick jag då se Justin Bieber sväva omkring och ha en konsert som han tillägnade mig.

Sedan var jag helt plötsligt utomlands men "vi" (vilka det nu var i den här drömmen) hade bestämt oss för att åka till Rom istället för till Cypern. Då blev mina vänner hemma fett arga över att jag hade ljugit om vart jag skulle men då sa jag att det inte var jag som hade bestämt det utan att det var Oskar och Linda (två simmare från Skellefteå) som hade tvingat mig att åka till Rom med dom. Eftersom jag blev lite ledsen över att alla där hemma var besvikna på mig så gick vi tre till en flygplats där återigen Justin var och höll en konsert.
 
 
 
Och sen vaknade jag.
 
Så, vad drar vi för slutsatser om den här drömmen? :-P
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0