Milles egna hiss och diss-lista

Kepsmodet!
Jag har aldrig varit en kepsmänniska någonsin och är väl fortfarande inte snyggast i Sverige i keps direkt men det kan verkligen piffa till en vardaglig outfit. Kepsar med lite roligare tryck, färger och mönster känns verkligen inne just nu och det är faktiskt nice. Frågan är bara hur länge det håller i sig?


Någon av dessa två blir min nästa keps som ska införskaffas den 25:e mars när CSN kommer in. Vilken tycker ni?
Hanapee.com!

Jag skulle våga påstå att det är den vettigaste bloggen ute i cyberspace just nu. Sättet hon bloggar på och hur hon kan blanda humor med allvarliga samhällsdebatter tycker jag är otroligt bra och underhållande. Jag skulle våga påstå att genom hennes blogg så har jag lärt mig att bli en bättre människa och det tror jag att du skulle hålla med om. Så gå in på hanapee.com och läs!Snön och kylan i mars!
När det toksnöar i Stockholm i andra delen av mars så är det inte kul. Speciellt inte när det verkar vara typ hundra minusgrader också.. Hade jag fortfarande varit bosatt i Norrland så visst, men är det inte meningen att det ska bli varmt här i södra Sverige snart??


Tisdag den 20:e mars, Flemingsberg pendelstation i Stockholm..
Träningshetsen i samhället!
För kanske ett år sedan hade detta säkert legat på hisspunkten men nu börjar det ju bli lite tjatigt. Inte det att folk tränar och vill leva ett sundare liv, absolut inte men snarare att det har blivit en form av tävling i att hävda sig, då främst i sociala medier. Förr var det att man skulle redogöra mat på olika sätt och nu är det träning som gäller.... ZzzzZzz...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0