Gårkvällens firande

Egentligen är jag för sliten för att ens blogga men jag kämpar på, bara för er skull ;-) Igår åkte jag och Mikaela hem till Hanna. Det blev först en vända förbi Matdax för inhandlandet av tacos-ingredienser som då blev gårdagens middag. Fett gott var det och grönsakerna var hackade så jävla bra, man skulle kunnat tro att det var en proffskock som gjort det... Just saying ;-)

Hur som haver så blev det en hel del snack och lite mello och då menar jag verkligen lite. Hörde att Danmark vann och det var ju roligt med en nordisk vinnare. Åter till kvällen så dök Lilly, M's upp vilket var väldans trevligt. När klockan var där efter elva någon gång började vi röra oss in mot stan och det är där saker och ting blir lite suddigt..

Vi satt oss i alla fall på Strandvägen 1 och hängde ett tag innan vi hamnade på Utecompagniet. En trevlig kväll som slutade efter det besöket typ. För vad som riktigt hände sen kommer jag inte ihåg och det är ju egentligen rätt så tragiskt men det visar ju bara på att det var en blöt kväll, hehe. För den som bryr sig kan jag skvallra och berätta att vi alla hoppade på fel tunnelbana och var helt plötsligt på väg mot Ropsten av alla ställen och det var väl inte riktigt planen..

Ramlade till slut in vid halv fyra någon gång och slocknade som en sten efter en fin kväll! :-)

Middag!


Uno drinkoz

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis Mille! =)

2013-05-19 @ 23:11:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0