Majkenhelgen

Update angående internetproblemet: Tydligen beror min omöjlighet att surfa på nätet på grund av att internet har blivit strypt för den här månaden vilket suger. Nu bjöd dom på Telia med 1 GB (?) vilket betyder att jag har cirka 5 timmars surf innan det tar slut igen och jag inte kommer kunna vara inne på internet.

En snabb resumé av vad som hänt senaste dagarna - Majken och hennes kompis Elaine landade lördagmorgon. Jag åkte till Centralen och mötte upp dom och på väg till tunnelbanan så möter vi Carrie och co?! Hur sjukt är inte det?? Dom har spenderat tre veckor i USA och helt plötsligt står dom bara där... :-P

Vi snackade lite innan vi tog oss till Sundbyberg och sedan vidare till Solna Centrum. Därefter blev det city och jag råkade visst bränna lite pengar innan vi åkte hem och gjorde oss iordning för kvällen. Efter många om och men med någon idiot som sprang på tunnelbanespåret så kom vi till förfesten som var hemma hos Emma! 

Emma är bästa vän med Emelie Backman, samma Emelie som jag gick gymnasiet med så det var underbart att träffa henne igen! Vi festade på som bara den, gick ut på Kristall och på något vänster hamnade jag i Slussen med Emma och Emelie. När klockan hade passerat 03 så mötte jag upp Majken och Elaine i stan, Majkens nya mobil försvann så det var cirkus där i X antal timmar.

Vi ramlade in där efter fem på söndagmorgonen så det blev en bakissöndag som heter duga. Majken och Elaine var här för att se Pink på Globen så jag personligen blev sängliggandes hela gårdagen. Lol ;-D Nu är det måndag och jag har varit på skollan, Världens snabbaste resmé men jag är fan stressad över att internet ska ta slut, haha. Några frågor på det jag berättat? :-PKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0