Träning & vikt-snack

Det var längesen jag uppdaterade er om hur det går med träningen så tänkte ta tillfället i akt och göra det nu. Nu för tiden går jag mest runt och stör mig kring den träningshets som pågår i det svenska samhället så det kanske är därför jag håller hyfsat tyst om det här på bloggen.

Anyway så kan jag berätta att jag är tyngre än vad jag någonsin har varit tidigare. 85 pannor ligger jag på vilket innebär att jag sedan jul har gått upp cirka 3 kilo. Om det är i muskler, fett eller både och vet jag inte även om jag hoppas mest på det förstnämnda. Träningen har faktiskt rullat på ganska bra och jag körde till och med tre pass under min weekend i Skellefteå och detta gjorde jag (förhoppningsvis) för att jag tycker det är kul med träning och inte för att samhället säger åt mig att göra det. 

Åter till vikten så blev jag först grymt förvånad då när jag ser mig själv i spegeln så ser jag en kille som har gått ned i vikt. Jag trodde att jag låg på 80 kilo ungefär. Detta, att jag ser mig själv som smalare än vad jag egentligen är kanske låter som en lyx gentemot de som ser sig som tjocka fast de är pinnsmala men det går ändå att dra likheter till de båda synsätten.

Personligen tycker jag det är skrämmande att man har sådan skev bild av sig själv. Och det tror jag är något som för mig hänger kvar sedan ätstörningsperioden vilket är lite tråkigt. Jag vill se mig själv som den jag faktiskt är och inte som en tanig, no-muscle guy så där har jag något att jobba på. Inte för att jag är fett bitig just nu men ni fattar.. :-)

Träningspassen ligger för tillfället på 6 gånger i veckan och det är där jag vill vara. Kommer nog byta ut ett av passen till löpträning under sommaren tror jag. Eller om jag kör det utöver de 6 passen, vi får se! Där har ni i alla fall en liten uppdatering om hur läget är just nu, undrar ni över något så är det bara att kommentera eller något!


Suddig bild från gymmet idag. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0