Babylängtan<3

 


Jag och en klasskompis har snackat om hur intressant det är att man skriver saker på sin facebook, blogg, instagram som riktar sig till någon som inte finns här men nu gör jag det ändå. Hehe.

Ni kanske vet att min fina vän Marica ska få vad som troligtvis är en liten dotter vilket är alldeles underbart. Och jag, tillsammans med många andra, längtar så mycket efter dig. Tänk att när du kommer till världen så kommer du stirra upp i ett par ansikten som kanske ser lite konstiga ut (för vem ser egentligen fin ut underifrån?). Det du ska veta är att dessa ansikten alltid kommer finnas där för dig.

Och jag hoppas att du någon gång i livet förstår hur kärt jag håller dig. Även om jag just nu, i början av din uppväxt och kanske senare i livet också, tyvärr befinner mig flera mil bort så hoppas jag att du ser mig som någon du kan ringa till när livet känns jobbigt. När du blir en jobbig tonåring och är less på päronen som "inte fattar ett skit" så är det bara att du hoppar på ett flyg så hämtar jag upp dig på Arlanda. 

För min dörr kommer alltid att stå öppen för dig.
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Började gråta av detta inlägg, längtar också efter bebisen!!!

2013-11-08 @ 16:31:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0