Min fredag

För en gång skull var man uppbokad från morgon till kväll. Oftast är man ju en no-lifer men igår var det att kliva upp och göra sig i ordning för skola. Även fast jag klev upp i tid så lyckades jag komma sent men skyller faktiskt lite på SL som sällan gör något rätt ;-) Älskar det för övrigt, uppe i Norrland är det typ inte lika "okej" att skylla på att bussen var sen men här är i Stockholm är det typ den mest godtyckliga ursäkten någonsin ;-)

Hur som haver - till skolan för att förbereda inför redovisningen. Jag och Mona satt mest och snuskade oss, försökte till exempel få några randoms i rummet bredvid att kolla mot oss när jag låtsades peta i näsan och äta upp innehållet... Så ni hör ju på vilken nivå vi var på ;-D

Redovisning eller seminarium som det kallas mellan 15-17, därefter hemfärd. Efter en snabb vända i lägenheten åkte jag till Amanda och ahde fredagsmyz! Vi snackade en hel del, såg lite fotboll och käkade grymt goda pizzor från ett ställe här i Sundbyberg/Duvbo. Fyfan vad goda dom var alltså! :-)) Detta var i alla fall en av dom bättre fredagarna måste jag erkänna och det är så skönt med helg nu!

Jaja, det var typ min fredag det. Några frågor på det eller? 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0