TBT #35

Midsommar 2008. Det kan ha varit den konstigaste midsommaraftonen jag någonsin kommer uppleva i hela mitt liv. För det första så var vi i Risböle och bara det är märkligt nog.

Nu i efterhand kommer jag inte riktigt ihåg alla som var där (blogginlägget efter den kvällen avslöjar inte heller hela "gänget") men det var i alla fall Sofiahed som hade en fling med en snubbe och dete var i dennes/ dennes bekants stuga vi var i. Det var en nykter tillställning för de flesta av oss förutom typ värden för det hela? Han och typ någon annan blev aspackad medan vi andra satt där omringade av mygg och ingenting att göra. Jo förresten, jag tror fan att vi var några som bajsade i skogen om jg minns rätt? 

Vad som var ännu värre var typ dagen efter. Efter en evighetslång natt i den stugan så skulle vi få hämtning av min mamma. Vi alla har sådan panik att vi flyr ut från stugan i hopp om att slippa stanna där en sekund för länge. Så vi panikspringer ned till vägen, slänger oss i bilen och burnar iväg. Kan för den intressante att jag har inte varit där någon fler gång. 

Här är bilder på några av oss som var där:

 
 


Ett utdrag från blogginlägget jag skrev efter denna upplevelse:
"... Började med att se film, chilla och sedan grilla mat. Typ att jag lyckades! Fan, Mille is a grillmaster! Sen blev det besök hos diverse djur som alla älskade mig. Sen ner till sjön, hänga där, sedan upp till stugan.
När klockan närmade sig 8 gav vi oss ned till samlingsplatsen där det vankades burnball som även kallat brännboll. Ungjävlarna i laget förstörde allting, sprang även fast bollen slogs typ 1 meter! Jävlar vad arg jag blev, hatar att förlora. Aja sen kom det mer people, vet som inte vad vi gjode egentligen, såg en till film och lite annat.."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0