B-uppsatsen

 
 


Alltså förlåt men SUG MITT LIV.
Jag tror att många av mina klasskamrater känner likadant för vi har fått instruktioner gällande den b-uppsatsen vi ska skriva på sista kursen i höst. Denna kursen sträcker sig tydligen mellan november till i början av januari. Att den går in i nästa år är något som alla elever oavsett skola/program man läser men lyssna på detta:

1. Vi har sista handledningsseminariumet den 20 december. Detta är obligatoriskt, så mina tankar om att ha ett långt jullov (om än med plugg) uppe i Norrland kan jag glömma. 

2. Kul att vi blir straffade med att läsa två kurser parallellt med varandra. Är det ens lagligt?! Observera att vi som knske för tillfället är handikappade har det ännu tuffare. Kommer fan inte ens kunna skriva min hemtenta själv.

3. De som jag skriver uppsatsen med kommer alltså kanske behöva skriva mycket under julen. Har jag ens tid att åka hem och fira jul med familjen eller slutar det med att jag får sitta ensam i Sundbyberg på julafton? Observera dock att biljetter hem måste jag typ boka nu, annars lär det vara slut. Kan inte direkt boka i sista minuten när alla åker hem över högtiden

4. Vi ska inte vara två stycken i varje grupp som vi alla trott utan tre! Allt är lättare ju färre man är om man ser till planering av arbete, när man ska ses och jobba osv.

5. Typ den 7 januari har vi opposition, två seminarium. Det roliga är att senast den 13 januari ska det vara inlämning och därefter har vi minst en veckas ledighet som vi fått pga fucked upp schema. Vi började hösten tidigare om ni minns och jag troooor att det har att göra med det. Men då detta är lagt den 13:e så får jag inte ut något av det. Tänk om det hade legat bättre till, då hade man i en önskevärld fått vara hemma på ett riktigt långt skönt jullov. Visst lite plugg med uppsatsen men ändå. Men nej, nu kommer det sluta med att jag måste åka ned säkert typ 4:e januari (får kanske ett "lov" mellan 20:e-4:e jan) eller något för att förbereda mig, ha seminarium och sedan sitta och rulla tummarna i hundra dagar. För vem har råd att åka fram och tillbaka hela tiden?? ÅÅÅÅÅÅÅHKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0