#Fuckcancer

Det som jag själv oftast skänker pengar till är cancerforskning. Läste ett inlägg på Tyras blogg (tyras.se) så nu tänkte jag kopiera en del av hennes text i hopp om att det får någon av er att göra det som jag gjorde alldeles nyss - nämligen att donera 50 krronor ♥

Texten nedan är alltså lånad från tyras.se

"Min kära vän, Linn, har precis varit med om något fruktansvärt. Hon har nämligen förlorat sin älskade mamma. Linns mamma dog av bröstcancer. Nu har Linn startat en insamling till minne av sin mamma. Förra året samlade jag och ni läsare ihop 150 000 kr under en månad- jag har aldrig känt sån lycka under hela min bloggkarriär! I år har jag ingen insamling- men jag uppmanar och BER ER ALLA att skänka pengar till Linns insamling!

Ett enda sms, det är inte ens en lunch. Skippa lunchen och skicka två sms, strunta i att köp den där tidningen och gör något bättre istället… Tänk om ALLA skickar ett enda sms ikväll. Det kostar 50 ynka kronor. Tillsammans kan vi rädda liv, och de behöver våra pengar som hjälp för forskning och medicin. Så hjälp alla som har bröstcancer, deras nära och kära som står kvar i enorm sorg eftersom vi idag inte har läkemedel för att rädda alla med bröstcancer. Forskningen går även till annan cancerforskning, man skänker pengarna till Cancerfonden! Jag har gråtit och gråtit när jag läst Linns mammas och deras familjs kamp mot bröstcancer. SNÄLLA skicka ett sms eller skänk mer pengar till denna insamling!

SMS:a BESEGRA 7270 till 72988 för att skänka 50 kronor till insamlingen!

Exempel: BESEGRA 7270 Tyra Sjöstedt."

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0