Lost in space

Just nu mår jag typ som på bilden nedan. Helt jävla borta. Gällande bilden så är den fotad på kryssningen och jag har inget som helst minne av det - men visst verkar man ha haft det bra ändå? :-)

Dock har denna skadan verkligen fått mig ur spår. Jag hade i förra veckan bestämt mig för att göra två saker; sätta annons på blocket om ny lägenhet och söka extraknäck. Nu är det något som inte kommer hända förrän troligtvis efter jul och det känns ju inte så himla ball..

Dessutom vet jag inte hur det är med hemresa i slutet av oktober. Jag måste ta mig till norrland för jag behöver hjälp med att någon som SKRIVER min hemtenta medan jag sitter och dikterar vad som faktiskt ska sättas i ord. Fett drygt men sedan är det fett drygt att vara invalid också.

Kommer inte heller kunna träna överkroppen på en månad. Lite lol är det ju att jag för ganska precis två år sedan gjorde en operation som resulterade i att jag inte heller kunde träna på X antal veckor. Detta kommer göra mig fucked up för träning är en rutin för mig men nu då? Ska man vara hemma hela dagarna och typ kolla på SATC? <

Åååh och sen är det tråkhöst också som typ är den sämsta årstiden enligt mig.WEHO. Love life. Not.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0