Världens gulligaste ungar?

Jag vet inte om jag nämnt det här på bloggen men jag har ingen TV i Sundbyberg och pissigt internet så jag har inte så himla bra koll på vad som visas för tillfället. Frågar ni mig vem som är min favorit i Idol så skulle jag säga Kevin för det är den enda jag riktigt läst något om på nyhetssidor, hehe..

Därför, när jag kom hem i förmiddags så satte jag mig bänkad. Och just nu är det "Junior Masterchef Australia". Det är ju ungar mellan typ 10-13 år och dom är ju hur gulliga som helst?! Blir lite småkär i alla deltagarna just nu som det äkta peddot jag tydligen verkar vara :-P Och hur begåvade är de inte? Idag gör dom desserter på choklad och även om saker säkert sker bakom kulisserna så kan jag lova att jag (och typ alla jag känner) skulle vara absolut sämst av alla, utan tvekan :-)

Men allts¨seriöst, hur kan man vara så begåvad när man typ just lärt sig räkna? Wow säger jag bara ;-D Så dagens tips går till er som vill titta på värsta mysigaste programmet att börja kolla på detta, it's fun! 


 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0