TrippelME

 
 
 Det fulaste som finns är typ att ta kort på sig själv i en provhytt....? Men det hindrade inte mig från att göra det idag då jag hade lite beslutsångest haha. Ni som sett inlägget nedan vet att outfiten som jag till slut valde att införskaffa är den längst till höger i bild men jag tänkte fråga - vad tycker ni om dom andra överdelarna? Hiss eller diss? :-D
 
 

Dagens shopping


 


Signalfabriken har slagit upp portarna här i Sundbyberg. Det är (om jag har förstått det rätt) både ett hotell lite av ett köpcentrum med några affärer och caféer, däribland ett H&M. Så sprang in där på väg hem i eftermiddag och haffade mig ett par vanliga jeans och en skjorta. Värt med tanke på att jag är fett fattig för tillfället :-)

Jeans - 299 kronor
Skjorta - 149 kronor
 
(Förlåt för sugiga bilder förresten, men ljuset i mitt rum är fan det sämsta någonsing)

Ännu en sexig bild på moi

 

Måndag

God eftermiddag på er! Jag kan avslöja för er att det kändes i både kropp och själ att det var måndag när klocka ringde imorse. Ville verkligen inte kliva upp för fem öre men hade ett pappersexemplar av tentan som skulle läggas i en inlämningslåda så det var bara att kriga sig upp :-P

Föreläsning mellan 12-14 hade vi också och det var ju som det alltid brukar vara - superdupermegatrevligt. Not. Men timmarna flög förbi så hemma var man för typ en och en halv timme sedan :-) Har varit förbi H&M och köpt en outfit till onsdagens kryssning som kommer upp här alldeles strax! :-)


Känslan när man lämnar in en hemtenta..Done and done!Wihooo, nu är tentan inskickad så nu kan vi glömma den jäveln tills resultatet dyker upp. Den här helgen har annars verkligen gått i chill:hetens tecken där jag spenderat mest tid liggandes i sängen. Har sovit ut både lördag och idag, somnat relativt tidigt, sett filmer, surfat runt och annat som har till "att chilla" att göra :-P

Veckan som kommer lär dock bli lite tuffare - ny kurs, kryssning mellan onsdag till torsdag sedan storseminarium och programråd på fredag och dessutom ska träningen hållas igång också. Men det blir nog nice ska ni se :-D

Vi hörs mer imorgon, godnatt världen! :-)
 

Kopierat från facebook:

Till Svea Hovrättspresident Fredrik Wersäll 

Hej Fredrik, hoppas du har haft en fin höstvecka här i Stockholm :-)
Tänkte bjuda in dig och dina kollegor till en liten tillställning nästa fredag. Det kanske börjar med lite snittar och ett par glas champagne för att senare bli ett par, eller många, drinkar i den öppna baren. 
Då kanske jag ser till att du dricker lite mer än du brukar, fyller ditt glas och smeker dig över ryggen lite, precis som en gör när man är lite sugen på någon. Och när du sen vid tolv-rycket inser att du är för berusad för att vara kvar så sätter jag oss båda i en taxi hem till mina polare som har fest.

De kanske hjälper mig att få in dig i lägenheten och ner på en säng. Jag kanske tar av dig kläderna och tar din mobiltelefon. Jag tänker mig att du sluddrar och protesterar och hur jag skrattar lite och kanske säger ”Shit va full han e!” till mina polare. Vi garvar lite till när du råkar rulla av sängen och står naken på alla fyra och svajjar!

Sen hämtar jag mina dildos och klär av mig själv. Du kanske börjar säga ”nej, nej, nej” när du känner den första dildon pressas mot din bak. 
Men jag är ju som sagt kvinna och för mig och mina systrar är ett NEJ mer att betrakta som en valfri moralisk vägvisare än ett VETO. 
”Äh”, säger jag kanske, ”Sluta sjåpa dig som nån jävla liten grabb! Ta det som en kvinna!” För jag tillhör också den femtedel av jordens kvinnor som själv varit utsatt för sexuella övergrepp, så jag kanske inte har någon förståelse för ditt gnäll. En får ju ställa upp ibland!

Hur som helst, jag trycker in dildon och nu kanske du gråter och jämrar dig men du skriker faktiskt inte: Sluta, jag vill inte! Så jag kanske tror att du är ledsen för något annat. Jag kanske blir väldigt upphetsad och sätter mig då rakt på ditt ansikte. Du kanske får svårt att andas med mitt kön i din mun. Du typ fäktar med armarna och klämmer in fingrarna i mina lår men helt ärligt nu Fredrik, DU SÄGER FAKTISKT INTE SLUTA!

Jag kommer, skönt, och klär på mig mina kläder. Du kanske ligger där och flämtar efter luft och sluddrar och gråter. Kanske har din kattunge dött i veckan? En kan ju bli rätt sentimental när en har druckit.

Mina polare, som sitter i vardagsrummet och fipplar igenom din telefon och asgarvar åt dina foton, frågar hur det var. Jag kanske häller upp ett stort glas vin och säger att det var hur skönt som helst men jag tror att hans hund eller nåt har dött för han e lite grinig. 
Eva garvar till och säger ”Ja men va fan, lite sex blir man ju bara gladare av.” Hon går in i sovrummet och låser dörren efter sig. 

Sen är det Saras tur, Linas, Cassie och Beas. Bea säger att han typ inte rör sig. Han är väl utmattad, grabben! 
Vi kanske ringer ett nummer ur hans mobil och säger att Hej, Fredrik är lite full och behöver skjuts hem. Ja, vid Telefonplan, hej hej.

Sen, flera veckor senare får vi kanske höra att vi typ har VÅLDTAGIT dig! Och vi ba´ VAAA? Våldtagit? Hur menar dom då? Han sa aldrig Nej, jag vill inte ha sex med dig (oss). Han sa inte SLUTA. Han sa inte ett jävla skit, kanske vi tänker då. Bara låg där och smågrina och knep ihop ögonen som nån jävla liten pöjk. Vi kanske pratar i gänget och ingen minns att han sa NEJ SLUTA JAG VILL INTE. Vi kanske är så jävla härdade av våra egna erfarenheter som kvinnor så vi inte ens kan se att vi gjort något fel. 

Vi kanske tänker att han ville. Varför skulle han annars dricka så där mycket och sätta på sig deodorant och slips och följa med mig hem i en taxi? Nä, är det något vi lärt oss så är det SKYLL DIG SJÄLV. 
Är du så jävla dum att du blir så där full och sen inte ens säger NEJ så att en hör det, då kan du ju inte skylla på någon annan sen, Fredrik! 

Men vi är ledsna för ditt marsvin, Fredrik, det är vi faktiskt.

1 § Den som genom misshandel eller annars med våld eller genom hot om brottslig gärning tvingar en person till samlag eller till att företa eller tåla en annan sexuell handling som med hänsyn till kränkningens allvar är jämförlig med samlag, döms för våldtäkt till fängelse i lägst två och högst sex år. Detsamma gäller den som med en person genomför ett samlag eller en sexuell handling som enligt första stycket är jämförlig med samlag genom att otillbörligt utnyttja att personen på grund av medvetslöshet, sömn, allvarlig rädsla, berusning eller annan drogpåverkan, sjukdom, kroppsskada eller psykisk störning eller annars med hänsyn till omständigheterna befinner sig i en särskilt utsatt situation.Är ett brott som avses i första eller andra stycket med hänsyn till omständigheterna vid brottet att anse som mindre grovt, döms för våldtäkt till fängelse i högst fyra år. Är brott som avses i första eller andra stycket att anse som grovt, döms för grov våldtäkt till fängelse i lägst fyra och högst tio år. Vid bedömande av om brottet är grovt ska det särskilt beaktas, om våldet eller hotet varit av särskilt allvarlig art eller om fler än en förgripit sig på offret eller på annat sätt deltagit i övergreppet eller om gärningsmannen med hänsyn till tillvägagångssättet eller annars visat särskild hänsynslöshet eller råhet. Lag (2013:365).

Och ett litet PS på det…

Den som avtjänar fängelse på viss tid skall, om inte annat följer av andra eller tredje stycket eller 7§, friges villkorligt. när två tredjedelar av strafftiden, dock minst en månad, har avtjänats.

Mvh Linda Wallenberg och mina polare

Vinterjacka

Från Zara  

Om ekonomin hade tillåtit så skulle någon av jackorna ovan eller någon åt det hållet vara min för tillfället. Behöver en ny vinterjacka och då syftar jag mer på en kapp-aktig och inte en fet en som passar till snöstorms-dagar :-P

Men att det kommer bli den ovan vore väl endast möjligt om jag snodde den från butiken så antar att jag får nöja mig med en från typ H&M eller något. Lol

Söndag 29 september 2013

Snacka om att ha tagit det piano på förmiddagen. Det blev en lååååång sovmorgon efter att ha däckat typ vid midnatt igår. Jag tror denna trötthet beror på att hösten och mörkret har kommit till Sverig och man att man har blivit en aning deprimerad :-P

Igår hände ingenting spännande och om jag känner mig själv rätt så blir denna dag likadan. Ska dra mig till affären för att handla käk till middag. Dock har jag inte den blekaste aning vad jag ska köpa för något - färdiggjord pizza som man slänger i ugn kanske? ;-)

Senare blir det att skicka in den där tentan jag har tjatat om senaste veckan och ett biceps/triceps-pass på det. Sedan är även jag redo för veckan som kommer, wihoooo :-D

Ha en trevlig dag allesammans så hörs vi!Lyxigt lördagssnacksLivet som student alltså... :-P
 

I Milles lilla hjärna

Det går typ inte beskriva med ord hur taggad jag är på onsdagens kryssning. Och eftersom jag kan spåra iväg så sjukt mycket i fantasin så har jag fått för mig att jag kommer hinna vara med i värsta "Titanicberättelsen" under de 23 (?) timmarna jag är ute på vattnet :-P 

Föreställer mig hur jag träffar någon rik jävel eftersom jag lär vara den fattige (student ni vet) som bor längst ner på båten och känner mig obekväm bland alla rich bitches. Sedan kommer det vara kärlek vid första alternativt andra ögonkastet och sedan slutar det hela med att jag drunknar. Typish..

Här är några gif:s som kommer förklara min resa ganska bra:


 

 
 
 


M/S Galaxy - get ready to be my fucking Titanic!!

Svenska hjältar <3

Alltså åh, älskar verkligen kampanjen (eller vad man ska kalla det för) Svenska Hjältar. Tänk att det finns såna modiga, smarta, genuina, omtänksamma, osjälviska människor i detta avlånga land! Blir alltid så himla rörd över historier som berättas och när galan är på tv så brukar tårarna spruta non stop i princip. 

En av de hjältarna som finns är 18-åriga Pascal från Varberg. Läste och såg klippet nyss och man blir så imponerad. Så smart trots att han just blivit knivhuggen ett antal gånger liksom av en okänd man i sitt sovrum så lyckas han ändå rädda sin mamma och tillkalla polis. Wow säger jag bara :') ♥


Fredag!

Veckans sista dag höll jag på att skriva men det stämmer ju inte riktigt.. Däremot är det fredag och helg, woho! Och vad har jag tänkt göra i helgen då? Absolut INGENTING förutom tråkiga sysslor och träna och det mina vänner känns faktiskt riktigt skönt. Det har varit några hårda helger på sistone så det känns bra att låta levern och plånboken vila litegrann, hehe ;-)

Hade egentligen tänkt ägna helgen åt att skriva tentan men då jag är klar till 90 % med den nu (har bara några av källorna att skriva dit och fixa med ett stycke i texten kvar) så blir det skönt att ha tid till annat - som att ha feta sovmorgon till exempel :-P

Nu sitter jag och väntar på att mina träningskläder ska bli färdiga i tvätten och sedan måste dom torktumlas innan jag kan beta av dagens pass. Tills det är klart blir det väl att surfa runt lite på internet, läsa bloggar och sånt. Har redan tryckt i mig en chipspåse till en film så ;-)


Jag som cartoon :-) :-)
 
Bilder från mobilen

Jag tänkte att jag denna fredag kunde visa er några bilder från min mobiltelefon. En blandad kompott av pics från den senaste tiden helt enkelt :-)

Drunk people
 
Har man inte boken så gör man det nästbästa - fotar skiten 

Standardkäket på skolan - baguette/macka och energidryck


Millzor på gymmet
 

Sexy body yeah

För några dagar sedan skrev kära A-bladet om Brucans superkropp. Ni ser den nedan och jag måste säga att tänk om man själv skulle se ut sådär när man är 64 barre?! Snacka om att vara eftertracktad då.. ;-)Dock vet jag att så kommer fallet verkligen inte vara. Dels för att jag känner på mig att jag kommer dö ung (....) men dessutom om jag mot förmodan skulle leva tills jag är så gammal kommer jag nog se ut så här: 

 
 Dagens LOL

 

Träningstatus

Så, hur går det egentligen med träningen?

Det kan jag tala om för er att det går både bra och dåligt. Om vi börjar med det som går bra så kör jag 6 pass i veckan (någon gång händer det att det blir 5) så antalet är jag nöjd med. Passen är lika långa som dom var i somras då man hade bra fokus på träningen så även det är positivt. Sedan käkar, eller snarare dricker jag, som bekant ett bra proteinpulver. Kreatinet har det varit paus från i två veckor för enligt hänvisningarna på förpackningen så skulle man ha det efter en viss period. Nu är jag tillbaka med det i alla fall och det känns skönt för jag tror att träningen kommer ge mer resultat om jag använder det.

Nåväl, till det mindre positiva är att jag känner att jag vissa träningsdagar tappar fokus och inte kör så bra som jag kanske skulle kunna. Om jag ska analysera mig själv så tror jag helt enkelt att det beror på att man är tillbaka till skolan och det är en helt annan grej än när man jobbade i somras. Sedan gör jag ju som allt själv - matlagning osv som den vuxna pojken jag ska föreställa så därför går det kanske inte att fokusera lika bra :-P

Men men, det rullar på och förhoppningsvis håller man igång det här under hela hösten och vintern och ja.. dom närmsta åren helt enkelt, hehe ;-) Några frågor på det?

Dagens flyt:

När jag skulle laga middag så:
- blir det en sjö av vatten när jag öppnar diskmaskinen
- spiller jag sylt över hela bänken och mattan
- bränner maten en aning
- spiller en fet smörklick över datorn

... Vissa ska inte vara i köket helt enkelt har jag insett nu..


 

... Närmar mig typ slutet (?)

 
Jag tror helt ärligt att jag kommer få underkänt på den här tentan. Nu låter jag väldigt pessimistisk men det känns konstigt att nästan vara klar med den då vi har tills måndagmorgon på oss. Då kan jag ju inte ha skrivit tillräckligt bra för vem är klar med en tenta på två/tre dagar? Inte jag i alla fall... förrän nu då :-P 

Men it's like whatever antar jag haha. Tänkte börja röra mig hemåt nu då magen kurrar och jag vill bara steka min fattiga blodpudding, köra igång en tvätt och sedan dra och träna. Nya tag gällande hemtentan får vi ta imorgon, då det också är introduktion till nästa kurs :-)

Förresten så tänkte jag köra en uppdatering hur träningen går, men det kommer nog inte förrän sent ikväll. Bara så ni vet lovers ;-)

Den här utsikten har jag just nu från skolans bibliotek.

@Millees 
 

TBT #30

 

Torsdag 26 september 2013

Hej bloggen!

Igår efter skolan och klippningen blev det ett träningspass som faktiskt gick riktigt bra. Något som däremot var mindre nice är att någon på gymmet har snott mina "träningshandskar". Vem i hela världen vill ha någon annans söndersvettade handskar som säkert inte ens kostar alltför mycket? Fan vad vidrigt kände jag, typ som att ta någon annans underkläder :-P

Var riktigt seg imorse men nu är jag äntligen på skolans bibliotek. Det som väntas nu är att skriva på hemtentan och målet för idag är att vara uppe i ett tusen ord när dagen är över. Vi ska nämligen skriva ca 2000 så att vara halvvägs på väg mot mål skulle kittla störtskönt i kistan :-D

Sedan får vi se om det blir spelkväll ikväll eller inte. Annars gym och tvätt som alla andra dagar, hehe..

 
 

Enkel mat

Det är ganska roligt att höra om folk i klassen som gör värsta avancerade maträtterna med ugnspannkaka (fyfan vad drygt det måste var) och långkok (som jag inte ens vet vad det innebär) medans man själv käkar typ tonfiskröra och nuggets.. :-P

Idag till exempel gjorde en av de mest avancerade rätterna. Jag kokade vanlig pasta och slängde i räkor som jag hade stekt i smör och kryddat lite innan. Sedan i med pesto (därav den gröna färgen), soltorkade tomater och oliver och sedan var det klart att käka. Vem behöver säga att det ska vara svårt för att få det gott liksom? ;-)


 

Om en vecka smäller det!!

Exakt om en vecka är jag och många från klassen på en båt! 24-timmarskryssning är det som gäller och jag tror att vi alla är sjuuuukt peppade och lite smånervösa - vem kommer att däcka först? Vem lägger första spyan? Vilka kommer att ligga med varandra? Vilka kommer att bråka med varandra?

Fan vad roligt alltså! Även om jag är nervös över att båten ska sjunka så intalar jag mig själv att det kommer bli bra. Och har man lite alkohol i blodet redan innan man kliver på så ska det nog lösa sig, höhö ;-)

 
 Egentligen skulle ett videoklipp inför resan ligga här men Sondre har tydligen valt att inte göra det offentligt på youtube så kan inte visa det tyvärr..

New haircut

Efter skolan idag drog jag mig till Salong Söderport i Hornstull. Det stället jag har varit på sedan första hårklippningen i Stockholm. Denna gång blev det en stor förändring då jag är less på att ha samma frilla år ut och år in. Men jag måste erkänna att svetten rann när håret rakades av och tuss efter tuss försvann.. Meeen, jag är nöjd med slutresultatet så bugar och bockar för det i alla fall :-D


Före och efter!
 

Dagens planer:

10.30 - 13.00 - Förbereddele inför seminarium
13.00 - 15.00 - Seminarium

Efter seminariet tänkte jag ta mig till Hornstull och se om det finns någon klipptid för lilla mig. Idag may be the day då jag lever farligt, woho! Hoppas frillan blir fiiiiin :-D

För övrigt kan jag avslöja att  igårkväll somnade ag typ 22.30 med en snus inne, en film igång och lampan tänd. Orkar inte att detta börjar hända varje dag?! Dessutom så hade jag självklart inte ställt någon väckarklocka så nu är det typ bråttom.. ÅÅÅH

Säg hej till studentrepresentanten!

 

Förutom att representant kan vara bland dom svåraste orden att stava till så kan jag härmed berätta för er att det är precis vad jag (och Dan) är för vår klass detta år! Blev lite chockad när jag fick mail om en kallelse dit då jag inte riktigt hört att jag skulle vara en men men, inte är jag den som klagar som får en sak att sätta på CV:et plus 300 spänn. Ni skulle bara ana vad jag mer kan göra för den summan, höhö..

Så nu ska jag föregå med ett gott exempel och fortsätta skriva på min hemtenta!

... Skojar bara, ska se klart en film och sen gå träna så klart. 

/

 

Ovärd bild från idagSå här ser det ut när jag pluggar!
Har (och sitter) vid skolan tillsammans med Josefin och Sondre och har försökt styra upp livet litegrann. Vi har seminarium imorgon och sedan har vi även en hemtenta som ska vara inne på måndagmorgon. Men tro inte att det tar slut där för nästa kurs börjar redan på fredag med introduktion.... Ooooh, älskar livet med andra ord :-D 
 

Mille + Skellefteå = Sant


Nu har jag hittat ett datum som skulle passa bra för att eventuellt göra en liten norrlandshälsning och det är den 23 oktober - 29 oktober som jag funderar på :-) Alltså nästan en hel vecka liksom! Har nämligen ingenting förutom inlämning av hemtenta dessa dagar så det kanske jag kan göra uppe i Skellefteå! Eller om jag är klar med den innan jag åker upp... (HAHAHAH SO NOT HAPPENING LOL). 

Ska avvakta med att boka resa till efter jag fått introduktion på den kursen så jag var se vad den innebär och så men ni kan ju alla anteckna i era kalendrar att då kanske Mille är bland gatorna och gör er osäkra ;-) 

 
 

Too hot 4 u?Who is that sexy thaaaang?

Oops, it's me..
 

VardagsdrickerHade vin över sedan i fredags så kände att det var lika bra att göra slut på det nu.. Måndag och har vilodag vilket jag jävlar't tänkte ta vara på. Främst genom det redan nämnda vindrickandet plus att jag ska slå igång en om några timmar. Tänkte kanske ge mig ut här i gettot på en lugn promenad först men är lite orolig över att jag kommer vingla fram haha :-P
 

Måndag 23 september 2013

Goddag! Ve och fasa vad man är trött denna morgon och jag måste erkänna att dagen kunde ha börjat på ett betydligt bättre sätt... 

Inatt vaknade jag av sms och fick höra om en kär vän som haft en otroligt tuff helg så detta resulterade i att man inte kunde somna om. Var vaken mellan 03-05 så försov mig imorse... Efter stressens mamma på morgonen så tog man sig till Centralstationen och mötte upp Hanna.

Dock har pendeltågen gått oregelbundet så det blev cirka en timmes (!) väntande på tåget till skolan så tror ni att man älskar livet just nu? Hehe nä, precis. Nu ska vi i alla fall fortsätta jobba med vår skoluppgift så TTYL! :-)

 

Videoinlägg: Aldrig visat förr

Ni som har följt min blogg under flera år vet kanske det här men säkert inte alla. Under hösten 2011 jobbade jag där min fader jobbade och det jag gjorde då var att montera portar, eller rättare sagt så gjorde jag portdukarna. Det låter som ett aprilskämt, jag vet, men det är helt seriöst :-P

Under typ en månad så jobbade även en av mina närmsta vänner Sofiahed där. Och en afton filmade vi vårt arbete och så här såg det ut när jag gjorde mest hela dagarna. Svårt att tro att det ens är jag på filmen va? ;-)Förresten, glöm inte bort att kolla in mina andra videoinlägg. Klicka här!Ny frisyr


Vilken av dessa skulle passa mig bäst tycker ni?

I veckan har jag nämligen tänkt klippa mig och håll i hatten - denna gång kommer jag faktiskt att göra något annorlunda! Tror jag.... Funderar på att (hundra år efter alla andra) köra på snaggat-eller-snarare-kort-på-sidorna-och-behålla-längden-mitt-på-skallen-frisyr, en sån som typ alla andra springer runt med. Tror ni att det skulle funka eller kommeer jag se ut att vara fem år?

.. Kanske jag ska försöka mig på en tuppkam istället. Eller extensions..

Fem sanningar om mig

- Jag är jättedålig på att komma ihåg namn. På en fest med nya människor är det i princip kört att jag ska komma ihåg ett namn så därför försöker jag undvika att nämna en okänd vid namn. 

- Jag mer eller mindre ångrar att jag höll på med idrott när jag var yngre. Det enda som gör att jag inte "kan" göra det fullt ut är de vännerna jag fick därifrån men om man bortser från det så önskar jag att jag hade gjort något annat i livet istället. 

- Jag hatar muffins förutom sådana som finns på Muffinsfabriken då det oftast är en massa klet och grejer i och mammas kladdkakemuffins. Hehe, vanliga muffins fer mig däremot rysningar, fyfan vad vidrigt :-P 

- Just idag tycker jag tycker att giftermål är bullshit. Samma sak med att vara trogen då jag upptäckt att det är något som människor verkar ha svårt för.

- Ibland tvingar jag mig själv att må dåligt och vara ledsen. Slår på sorglig musik och framställer olika hemska scenarion för att bli ledsen. Anledningen är väl för att jag vill få utlopp för såna känslor istället för att låta dom bygga upp inom mig och typ explodera..Haha märkligt..En lördag som känns som en söndag

Kom hem där vid halv ett idag och då satt jag mest och ville dö framför datorn. För när klockan var vid halv fyra var det bara att åka hem till Hanna och Sanna för vår fokusgruppsintervju till skolan. Det var några slitna krigare sedan gårkvällen men som tur var dök Mickis upp som en frisk fläkt ;-D

Intervjun blev gjord och nu sitter jag igen hemma i Sundbyberg. Det blev lördagsmiddag på Donken då jag varken har något hemma eller ens ork att ställa mig och göra något. När detta inlägg blir publicerat så är jag på väg till gymmet för lördagens pass. Man kan om man vill! Man kan också spy i papperskorgar om bakiskänslan skulle göra sig påmind där...

Annars så längtar jag typ till nästa helg för att få vara nykter då? Haha dock ska man ju skapa en hemtenta under den helgen så vi får väl se vad jag säger om precis en vecka från idag :-P

På McDonalds käkar jag typ alltid McWrap i tro om att det ska vara nyttigare än hamburgare och sånt. Well, I don't know about that.. :-P

Känslan när man vaknade imorse..

 

Före VS Efter

 
 

Fridaynight

Igår tog jag det lugnt hemma och åkte inte in mot city förrän klockan hade passerat 22. Lite smårund under fötterna mötte jag upp Hanna i T-centralen innan vi åkte in mot Stureplan.

Först träffade vi upp Hanns rumskompis Sanna och hennes vän Nicole. Det blev häng på Tures innan vi gick över till Grodan för en liten drink. Därefter gick vi till ett ställa på Birger Jarlsgatan där Byron och Shannon hängde. En (eller var det kanske till och med) tre redbull vodka senare så var party igång och man älskade livet ;-P

Killarna hade bokat bord på White Room men det var sent så det blev först en vända på Berns. Har aldrig varit där tidigare men det var ju som ganska mysigt ändå? Trodde faktiskt det skulle vara störrre än vad det faktiskt var, haha :-P Vi var där till stängning så då blev det en taxirea till lägenheten istället för Whiteroom. Denna taxiresa var dock fett lol, ofta jag som onykter passagerare ska vara den som knappar in adressen på chaufförens "display" till exempel? :-P

Aja häng och en del om och men så körde man bortamatch inatt. En trevlig kväll var det i alla fall så man kan väl inte vara mer än nöjd, även om jag aldrig mer vill smaka på alkohol :-) 

 Miley Cyrus är inte en hora

Den senaste tiden har sångerskan Miley Cyrus varit ett populärt samtalsämne. Just nu är hon aktuell med flera hitsinglar och ett album som släpps i dagarna. Hon är också ett populärt samtalsämne utifrån ett framträdande som hon gjorde på VMA:s som är en musikgala i USA och som anordnas av kanalen MTV. Hon uppträder då bland annat med Robin Thicke i hans låt ”Blurred lines”.

Det har blivit mycket skriverier om hur opassande Miley är som i framträdandet har ett stort ”skumgummi-finger” mellan sina ben och att hon står framåtlutad samtidigt som Robin Thicke står bakom och juckar mot henne. Hon kallas nu för en hora, white trash och vidrig för att bara nämna några exempel. Det intressanta i detta är att samtidigt som hon är en hora som gör sex-moves med skumgummi-fingret så nämns det inte ett ord om Robin Thicke. Det är som att han inte ens har varit med i framträdandet. Hur kommer det sig?

Jo, för idag är det inte okej för en kvinna att göra sexuella gester över huvud taget. Men det är okej för en man att stå bakom och gestikulera som att de tillsammans utöver sex. Det är även okej för en man att sjunga delar ur en låt som har meningar som; ”I'll give you something big enough to tear your ass in two” och "do it like it hurt",  i sig. Det är okej för män att i allmänhet sjunga om hur de ska ligga med den och den och göra si och så utan att samhället i stort låter det passera.

Mileys framträdande på VMA:s har blivit anmält av privatpersoner för det är heller inte okej för en kvinna att göra ”sexuella framträdanden” i provokativa kläder. I detta fall tycker någon att hennes så kallade hudfärgade outfit är för mycket och det låter väldigt likt snacket om att om en kvinna bär för utmanande så får hon skylla sig själv ifall hon skulle bli våldtagen. Jag kan absolut förstå att det ska finnas en gräns och att man kanske inte ska vara spritt spångande naken i ett liveframträdande men var hon det? Nej. Och att antyda att en människa förtjänar att piskas (bland annat) på grund av de kläder hon använder, eller snarare de färger på kläderna är väl inte annat än helt sjukt? 

Miley Cyrus har  också blivit kritiserad för sin senaste musikvideo Wrecking Ball. Där syns hon sittandes naken (dock på ett sådant sätt att man varken ser hennes könsorgan eller bröstvårtor) och hon sjunger om en förlorad kärlek. I detta sammanhang blir hon även kallad hora vilket är konstigt för jag kan inte mig minnas att killarna i musikvideon Sexy and I know it blev kallad det? Även fast man i den videon blir inzoomade på ett skumpande skrev iklädd tighta kalsonger. Där var det roligt, något man skrattade åt och något som var helt ok. Så vad är i videon är det som gör att hon förtjänar att bli kallad hora? Ingenting. 

Detta är skillnader som i hög grad existerar i vårt samhälle. En kvinna blir kallad hora när det är väldigt tydligt att hon gör något som definierar ordet hora. En man blir aldrig det. Därför tycker jag att något som är viktigt att ta med sig från detta inlägg är att det som jag har nu skrivit kräver inte att man är värsta påläst inom feminism och jämställdhet. Det kräver inte att man brinner för detta ämne som kända bloggare som Hanapee. Det kräver inte att man är en höjdare på att analysera. Det enda som krävs är ett sunt förnuft.

Blogginlägg in the making..


Sitter och käkar pestopasta och dricker vin i min ensamhet samtidigt som jag skriver ett som förhoppningsvis blir ett av mina bästa blogginlägg hitills. Wehoo

Fiesta ikväll!

Hanna är lyckats övertala till att haka med på party ikväll. Tanken var väl egentligen att stanna hemma och ta det piano men nu kommer det verkligen bli andra bullar!

Byron och Shannon (amerikanerna jag bloggade om i förra veckan) är fortfarande här i Sverige och dom har tydligen bokat drinkbord på något uteställe ikväll. Och Mille tycker ju alltid att alkohol smakar ruskigt gott så då finns det ju ingen anledning att banga, eller hur? ;-) 

Sedan, då dom hyr en fet lägenhet i korkarna kring vad jag antar är Stureplan så har jag ett sovrum som väntar efter utekvällen. Med andra ord slipper jag åka tunnelbana och kämpa med att hålla mig vaken på en sådan. Så mamma, du kan ju känna dig ganska lugn ikväll, haha ;-P 

Idag har jag varit duktig och storstädat lägenheten. Nu äter jag en sen lunch för att sedan pallra mig till gymmet. Ska det i en massa alkohol ikväll så måste man ju göra rum för det i form av träning.

Hörs senare, då ska jag försöka mig på att skriva en feministisk, "djup" text! 

 

"Mille Notti"

 

Just nu:

Jag är så less på alla kläder som ligger överallt. På bilden nedan har ni kläder som faktiskt är tvättade men som legat där i jag vet inte hur länge. Sedan om jag ska vara helt ärlig så har jag nu (nästan en månad senare) ännu inte packat upp allt ur resväskorna. Haha det är helt sjuk så det är vad jag ska göra medans jag snackar med en underbar vän från Skellefteå! Gissa vem? ;-) 

 

TBT #29

Tänkte igår på hur chill man faktiskt hade det mellan 2008-2011 när man jobbade på Bingon! Fatta vilket lugnt jobb det var att städa litegrann på morgonen (man började aldrig förrän typ halv 9), sedan sålde man bingobrickor alternativt satt i utropet och tryckte på stopp när någon ropade "Bingo!". 

Jag kanske inte ska skriva detta här men när man fått sig lite skillZ så hade man ofta med sig datorn så det var mycket surfande, bloggande osvosv. Ibland kan jag till och med sakna att jobba där för det var enligt mig kind of fun fun fun, hehe :-)

 
 
 
Här hittar ni ett videoklipp från Bingotiden när jag blir filmad utan att jag vet om det, ganska roligt faktiskt! ;-D

Vila i frid.

Kristian Gidlund - 1983 - 2013

"Så föll ett långsamt regn genom trädgården.

 Och jag gick ut för att stilla en oövervinnerlig törst."

                                                   Kristian Gidlundhttp://www.aftonbladet.se/nojesbladet/kronikorer/perbjurman/article17491841.ab

Onsdagsuppdatering

Sorry men idag har det varit fullt sjå med plugg så bloggen kunde rent ut sagt dra åt hell ;-P Kan berätta att man var inte pigg någonstans efter att ha vaknat flera gånger inatt och kvallsvettats så mycket att min fick ta papper (eller om det var en handduk, kommer ej ihåg) och torka bort svett från kroppen. Efteråt var det jätteskönt att lägga sig i en dyngsur säng kan jag meddela.. mmm :-)

Anyhoe, åkte hem till Hanna för måste förbereda inför nästa veckas redovisning som blir den sista innan hemtentan ska skrivas och man förhoppningsvis kan bocka av ännu en kurs på listan :-D Käkade kebab till lunch och sedan blev det lite plugg och nu är man hemma.

Har just käkat den lyxiga middagen och nu blir det som vanligt ett kvällspass på gymmet. Fan vad den här dagen har gått snabbt alltså?! Bara för att detta inlägg var sjukt svamligt så tänkte jag göra det ännu värre med att bjuda på en bild från utgången i fredags som blev hårdare än planerat kanske. En bild på jag, Mikaela och Mattias. Lånad från Mattias instagram!
 
 
 

Lyxmiddag

 
Men vad är detta? Är det bara köttbullar och spagetti med en massa ketchup i?

Nej, det är det inte ska jag tala om för er utan detta är en aning mer exklusivt än så. Detta är köttbullar och spagetti med en tomatsås gjord på soltorkade tomater och rostad vitlök i olivolja. Hur sjukt är det inte att jag, den altaste och typ sämsta kocken i världen kunde lyckas med en sådan? Ibland förvånar man till och med sig själv :-)
Okej då, det är Findus fördiggjorda sås för typ 20 spänn. Fett värt ju?!?!

Estoniakatastrofen

Något som jag faktiskt inte har så bra koll på är Estoniakatastrofen som skedde i slutet av september 1994. Det var då en båt som åkte från Tallin till Stockholm sjönk och det dog över 800 människor (av totalt drygt 900) varav merparten var svenskar. 

Detta är saker som jag idag på skolantogreda på efter att vi kom in på det samtalsämnet på något vänster. Bland annat läste jag artiklar om en kille som fick lämna hela sin familj i korridoren och rädda sig själv, lyssnade på SOS-samtalet och en massa andra horribla saker som jag faktiskt inte hade tagit del av tidigare.

... Och jag måste ju säga att detta var ju otroligt smart gjort att göra med tanke på att man om 15 dagar och på en fyllekryssning?! Men precis som Angela sa idag - är man aspackad så kanske man inte känner kylan om man skulle hamna i vattnet. Eller som Hanna sa - att jag kommer troligtvis ligga däckad och vara omöjlig att väcka :-P

Men hur som haver så funderar jag nu på att;
1. Bära en flytväst hela resan
2. Alltid hänga vid livbåtarna
3. Försöka däcka i en livbåt
4. Försöka ragga upp någon som bor i en svit som förhoppningsvis är uppe på däck 
5. Ta med mig en egen "jolle", alltså en uppblåsbar båt just in case.

.. Vad tror ni? 


Dagens könsbyte

 

Tisdag 17 september 2013

Hej bloggish!
För er som undrar så tittade jag ut efter att jag hade bloggat igår och såg att det vräkte ner så det fick bli en träningsfri dag igår, hehe. Slocknade helt plötsligt i sängen och vaknade vid klockan två av att alla lampor var tända och jag låg typ halverst utanför sängen :-P

Nu är det tisdag och senare idag är det dags för seminarium. Innan dess sitter jag med mina klasskompisar Angela och Linnea och snackar lite allmänt om det som ska ska göras. Förutom det har jag letat lägenheter på Blocket men om jag inte gör ett könsbyte känns det fan långt borta till ett eget place. Hittade en lägenhet i Hökarhängen för typ 4600 i månaden (en tvåa) men som sagt - byt kön eller skit i det, haha :-P 

Jaja, work bitch! 


 

Livet är ett skämt..

Alltså ibland blir man bara less på livet. När detta publiceras så är jag troligtvis på väg till gymmet. That's right, Mille tog sig inte dit förrän halv elva på kvällen..

Detta för att man har pluggat hela dagen. Men har man ingen framförhållning så har man inte. Nu klagar jag verkligen inte på dagen i sig för det har varit spårat och roligt med bland annat en massa bajsa på sig-historier och märkliga samtalsämnen med Hanna hela dagen lång :-D

But still, Mille behöver sin skönhetssömn och även om detta bara är självförvållat så vill jag ändå spy lite här på bloggen haha. Jag hoppas det är okej och att ni sympatiserar med mig...

... annars kan ni ju bara dra...


.. Hehe skojar bara lol :-P

M.V.H
Han som ser ut att vara 12 år på bilden nedan


Nyaste partydängan!Britney Spears - Work Bitch

Den här låten har jag och Hanna nynnat på hela dagen. Senaste låten från B som släpptes officiellt idag typ och den är fan härlig. Grym till förfest som på dansgolvet och även till gymmet :-D

Dagens facelook:Ibland känner även jag för att piffa till mig lite extra. Är det söndag som för övrigt är veckans tråkigaste dag så kan man dra på sig något längst bak i garderoben och göra dagen lite roligare. För mig blev det en svart hatt som ni ser på bilden ovan, vad tycks? :-)

Annars så har det inte hänt mycket i livet. Har tränat, sett High School Musical 2 (helt seriöst) och något som jag verkligen inte har gjort är att plugga. Därför blir det en heldag på skolan imorgon för att förbereda för tisdagens seminarium, wehoo :-D
 

En bild från i fredags

Sandra, Jonas och Mattias i fredags på Woken!
 

Vidrigaste maträtten någonsin

 


Alltså fy och fan! Igår är jag krälat mig upp ur sängen för att käka någon så upptäckte jag att det ekade ganska tomt i kylskåpet. Dock kom jag ihåg en förpackning med fiskbullar som jag hade köpt dagen innan. Det är nämligen så att min kompis har tjatat om att det är "sååå himla gott med fiskbullar i hummersås" att jag kände behovet av att testa.

Det var verkligen inte sååå himla gott. Det smakade fan skit och konsistensen var kanske det vidrigaste i världshistorien? Det blottnar typ upp sig i munnen bara av att man tittar på dom där gråa bullarna.... URK.

Så nu hoppas jag att ni som läst detta varnar folket där ute för ingen ska behöva vara med om det jag var med om igår. Inte ens Hitler typ.

Homemade pizza

Jag överdriver inte när jag säger att jag låg i sängen till klockan 16 igår. Första måltiden åt jag vid klockan 20 så ni kan ju förstår hur pigg man var i fredagskväll ;-)

Då var vi några från klassen som var bjudna hem till Josefine i Solna. Där gjorde (typ alla utom jag) i ordning hemmagjorda pizzor som var så otroligt goda! Har aldrig käkat såna som är gjorda på pizza-kit men nu blir det att göra såna någon gång i framtiden kan jag lova er ;-)

Vi hade det i alla fall väldigt trevligt och mysigt måste jag säga. Sedan blev några av oss taggade på utgång så jag, Mikaela, Sandra, Jonas och Mattias rörde oss vidare mot Woken som ligger vid Gallerian. Fett billiga drinkar så det var kanske därför man både shottade och drack redbull vodka hehe.. ;-P

Alla (hoppas jag) blev som på lyset så vi gjorde en snabbis på Collage men där slutade det hela med att jag blev utslängd.... Schyssta vakter alltså, med tanke på att någon annan spydde ner en hel toalett men inte blev utslängd trots det :-P

Anyway, sedan spårade det med att ta sig hem så jag ramlade innanför dörren typ halv 6 på lördagmorgonen som den slitna krigaren man är, hehe...

Mmmm...

Dagens shopping

 

Skjorta från MQ - 599 kronor
Hugo Boss parfym från Kicks - 495 kronor
Sockor från H&M - 80 kronor

Fredag!

Idag är det alltså fredag den 13:e så det är ju oklart hur denna otursdag kommer sluta ;-) Min dag komme i alla fall fortsätta med att jag ka ta mitt ass till Solna Centrum för att kolla i någon butik och köpa en ny parfym.

Därefter blir det en vända på gymmet innan kvällen bjuder på klasshäng. Josefine har bjudit hem några av oss till henne så vi ska göra käka hemmagjord pizza och bara ha det allmänt gött. Det blir nog riktigt nice tror jag :-D 

Visst är det sjukt hur snabbt veckorna flyger förbi? Det känns som att det var nyss jag landade i Stockholm efter sommaren i norr men det börjar vara tre (?) veckor sedan tror jag. Helt galet - snart är det väl jul igen liksom :-P Men innan jul funderar jag faktiskt på att göra en längre weekend uppe i Norrland men vi får se hur det fungerar med schema osv.. :-)


 
 

Sämsta filmen någonsin

 


Det känns hemskt att skriva för jag hade verkligen hoppats på att filmen Spring breakers skulle vara helt okej men det var typ den sämsta filmen jag någonsin har sett? Liksom verkligen usel?

Med ett manus som var helt stört och en story om hur några brudar är fett taggade på att åka på spring break att dom rånar en affär och med en obefintlig dialog och bara en massa nakna brudar och tattiga killar så blev detta verkligen ett bottenapp. Den var til och med så dålig att jag slog av efter knappt halva :-P

Så om ni vill ha ett litet kvällstips från mig så är det att ni håller er så långt ifrån den här filmen som möjligt! 

Vild kväll på söder

Haha alltså herregud, var ska jag börja?

Igår drog jag och Hanna in på söder och satte oss på Snaps för att invänta amerikanerna. De dök upp där efter klockan åtta och vi satt och snackade innan vi bytte ställe till Scandic Malmen. Nu var det ju så här att dom var fett generösa och bjöd på all dricka vilket resulterade i endast en grej - det blev en hård kväll :-P

Efter Scandic Malmen gick vi till Imperiet. Tanken var att vi skulle röra oss till White Room på Stureplan men då vissa kände sig lite för snurrig så blev det att stanna på södra sidan av stan, hehe. Vi gick sedan och kollade på lägenheten som dom hyr och den var riktigt fet - typ tre sovrum, två toaletter, topprenoverad och riktigt stor så ni kan ju gissa om man tappade hakan :-P

När klockan var vid två någon gång (tror jag) så åkte jag och Hanna taxi hem till henne där man crashade. Måendet imorse var verkligen allt annat än bra kan jag meddela er men det var verkligen en grymt trevlig kväll trots att man snackade engelska hela tiden ;-)TBT #28

ETT INLÄGG FRÅN BÖRJAN AV 2012!


 
 

Nu har jag tänkt göra något annorlunda här på bloggen, nämligen ett litet quiz! :-D 

Svara på frågorna nedan och kolla sedan med facit längst ned om du har vad som krävs för att festa loss med mig och mina vänner. Det är precis som i sådana tester som man brukar hitta i diverse tidningar! Hehe tänkte göra detta redan igår men då hade man andra saker för sig men aja, här är frågorna i alla fall:

1.
Kvällens planer är förfest och sedan ut på krogen. Vilka hänger du helst med under the pre-party?
A. Ju fler desto bättre! På förfesten kan man ju också mingla och träffa nytt folk.
B. Lagom är bäst!
C. Dom närmsta, helst inte fler än 10 stycken! 

2.
Dricklekar som exempelvis Vattenfall och liknande är enligt dig...
A. Något för småbarn. Jag dricker för att det är gott, inte för att bli onykter! 
B. Något som funkar i krig som man brukar säga.
C Skitroligt! Nästan ett måste på partyn!

3.
Det blir deeptalk om livets stora gåtor på förfesten. Du..
A. Flyr från rummet och letar någon/några andra att prata med! 
B. Stannar kvar och lyssnar, vill höra något smaskigt!
C. Stannar, lyssnar och har inga problem att komma med tips/råd! Sjävlklart kan jag dela med mig av egna erfarenheter också.

4.
Du ser hur det blixtrar och det är självklart bilder som tas. Finns du med på någon av bilderna? 
A. Aldrig, jag dör hellre! Vill verkligen inte synas på någon blogg.
B. Kanske, kanske inte! 
C. Självklart gör jag det! Bilder från kvällen är ju bara roligt.

5.
Folk börjar "spåra ur lite" på förfesten. Marcus och Kakan står och porrdansar medans Majken halsar öl och Maria kan knappt stå. Du..
A. Skrattar men börjar sms:a folk för att ha en back up-plan!
B. Skrattar åt situationen men är glad att du inte är riktigt där än!
C. Skrattar och bestämmer mig för att joina dom i dimman!

6. 
Väl ute märker du att det finns ett dansgolv. Vad känner du då? 
A. Dansgolvet är inte mitt ställe, ni hittar mig vid baren!
B. Sådär, kan väl dansa ett litet tag i alla fall! 
C Yes! Nu jävlar ska det dansas till fötterna blöder.

7.
En av dina vänner blir utkastad från krogen. Anledning okänd. Vad gör du? 
A. Skit i den personen! Man får skylla sig själv om man lyckas bli utkastad.
B. Jag släpper allt och följer med! Vad gör man inte för sina vänner?
C. Ser till att personen i fråga inte är själv men vill att så många som möjligt kan fortsätta festandet!

8.
Fyllekäk är enligt dig..
A. Inget för dig! Hur kan man äta något onyttigt när man redan druckit? Ni hittar mig inte på något sånt ställe i alla fall.
B. Det bästa som finns! Det är inte en fest om man inte äter något efteråt.
C. Något man ibland får räkna med!

9.
En i gänget har minnesluckor dagen efter. Om du fick bestämma..
A. Så skulle ingen ha det! Minnesluckor innebär helt enkelt för mycket alkohol och det är inte roligt.
B. Så var det kanske onödigt men så länge vi alla hade roligt så är jag nöjd! 
C. Så skulle alla ha haft det! 

 

 
Fick du flest "A"?
Alltså tyvärr, men ett festande med Mille och co är nog ingen bra idé. Vi är eld och du är vatten liksom, så det räcker med att du läser om våra fester på marcuswikstrom.blogg.se! 

Fick du flest "B"?
En fest skulle absolut inte vara omöjligt! Visserligen kan åsikterna gå isär litegrann men det hindrar oss inte från att ha en trevlig stund tillsammans. 

Fick du flest "C"?
Vad håller du på med?! Du är den sista pusselbiten som skulle göra en utekväll magisk. Vi skulle ha det grymt roligt tillsammans och nästa gång så kör vi stenhårt tillsammans! Välkommen, hehe!

Twisted day

Fett märkligt, nu ska jag med en kompis och möta upp en pokerspelare och hans kompis som båda är från USA. Tydligen ska vi hänga på söder och jag åker direkt från skolan som slutade klockan fem så är sådär hyfsat risig, haha :-P

Tänkte bara kika in och säga detta, om någon av er undrade vad jag håller på med. 
Hörs senare! 

 

@millees  

.. Haha så jävla sant!

Alla studenter och övriga - har ni sett den HÄR artikeln? Så himla roligt och kul att det verkligen stämmer sjukt bra på typ alla punkter :-D

 

Jag gillar speciellt punkt 1, 6, 9, 10, 14, 15 och 22, hehe...

Tisdag 10 september 2013

Idag är det verkligen en chilldag för Millzor. Har bara tagit det lugnt, tvättat och städat litegrann vilket (som vanligt) var riktigt behövligt. Nu tänkte jag surfa runt lite och fortsätta mitt intressanta liv som består av att se serier. Men tycker faktiskt att man förtjänar att vara ledig idag då morgondagen kör igång med två föreläsningar och sedan har man knappt en vecka på sig att förbereda sig inför någon intervju-grej ;-D

... Förresten, en grej som jag och Hanna tänkte på igår och som verkligen inte har att göra med det som tidigare skrivits. Hur kommer det sig att ett berg på engelska är mountain men när det gäller ett isberg så heter det iceberg? Borde det egentligen inte heta icemountain eller är vi helt ute och cyklar?

Hehe sug på den ni alla läsare ;-) 

 

Mille the blottaren

 
 

Nöden har ingen lag.. Ibland måste man bara blotta sig vid skolområdet och slita av sig sina kläder på en offentlig plats. Men lökar man för mycket för sitt eget bästa så tycker jag det är ok om folket får se lite hud ;-)

Världens viktigaste sms :-)

 

 
 

Seminarium

Igår pluggades det hemma hos Josefin! Ville bara lägga mig ned och dö när jag kom hem kvart över ett inatt av utmattning typ men det var bara att ställa klockan på 05.30 för att vara på skolan två och en halv timme senare. Vi hade seminarium idag och vår grupp hade första passet så ni kan fatta vilken nervositet man kände då det handlade om några få frågor man skulle besvara utifrån typ tusen sidor litteratur :-P

.. Men tack vare en stor hjälp av Josefin och alla andra vänner så gick det bara bra och det visade sig att det inte var "döden"! Så nu känner man sig typ psykiskt utpumpad, därför har det inte blivit många knop gjorda sedan jag kom hem, haha :-P 

Däremot tänkte jag köra igång med veckans första träningspass. Förra veckan blev av naturliga anledningar lite lol men det är väl bara att vända på steken nu då. Hey hoe, let's go!
 

Såhär såg jag tillslut ut hemma hos Josefin igår. Hade typ panik så började svettas ihjäl och då fanns det egentligen bara en sak att göra ;-)

Kryssning!


Evelina och Sondre har styrt upp så att klassen ska åka på kryssning tillsammans! En dygns-kryssning med grisig fylla låter väl helt fantastiskt? :-D

Om jag ska spå in i framtiden så tror jag att detta kommer hända under detta dygnet:
- Någon kommer hamna i fyllecell
- Någon kommer ramla av båten
- Någon kommer spy efter två timmar
- Någon kommer trasha en hytt
- Någon kommer däcka i ett okänt pars hytt
- Någon kommer bråka med personalen

Låter roligt va? ;-D
 

Söndag 8 september 2013

Idag är det pluggdag deluxe som gäller. Vi har seminarium (typ redovisning) imorgon klockan 9 och det är mycket som ska göras till dess! Eller främst läsa en massa texter men då jag nyligen har upptäckt att jag måste vara sämst på att läsa på engelska så är inte detta en dans på rosor direkt :-P

Som tur är får man hjälp av snälla vänner när det krisar sig och det känns ju skönt det! Annars hade väl livet spårat ur för längesen, haha.

Nu måste jag fixa mig klart men vi får höras senare! Ha en trevlig söndag allihopa!Paparazzipic på mig


/Han som borde ta det lite lugnare ibland
 

Photoshoot på fyllan

 

Några bilder från igår!

Haha jag gillar att jag på min mobil har cirka 80 bilder som ser typ likadana ut från när vi skulle fota oss i olika hattar. Sedan har dom andra säkert också en del bilder så ni fattar vad vi underhöll oss med i säkert 45 minuter igår :-P
 
 

Nype & Solidaritet

Igår var en dag då man hade full rulle mest hela tiden. Började med träning, plugg och sedan snabbt hem och byta om för en utekväll!

Jag och Mikaela hängde hemma hos Hanna och efter ett tag så dök även Malin upp. Det blev vin och balkonghäng i vad som fortfarande verkar vara någon slags sommarvärme. Riktigt trevligt var det och tiden flög bara förbi, precis som den alltid brukar göra ;-D

Vi åkte in på Stureplan och först hamnade vi inne på Nype men där var vi inte så himla länge. Jag tror att vi alla var ganska dragna (eller jag kan säga att jag var det i alla fall) men på något vänster var vi helt plötsligt inne på Solidaritet. 

Där blev det en bärz och dans till klockan var kring 03. Jag tappade bort mina friendz men som tur var löste det sig ändå - hängde bland annat med ett brittiskt par och "briljerade" med min fina engelska, haha. Somnade till slut där vid typ fem och vaknade första gången vid nio....

Jag kan då säga som så att denna kvällen satte sina spår för nu är jag mer död än levande men tänkte ändå försöka ta mig på gymmet och köra ett bicepspass :-P
 
En bild från igår på jag och Hanna, fler kommer senare!
 

TBT #27I våras innan skolan slutade så gjorde vi en filmtrailer (bland många grejer). Det var kul, svettigt och samtidigt för jävligt, hehe. Vi får se hur länge den här ligger uppe, mina klasskompisar kanske blir stötta över att jag lägger upp detta :-P 
 

Jag ska bli morbror!

Kanske konstigt att jag ens bloggar om det men jag är så himla happy - en av mina absolut närmsta vänner Marica och hennes boyfriend Conny ska bli föräldrar till en liten flicka!! :-D :-D :-D

När jag fick höra detta för någon månad sedan så började jag störtböla av glädjetårar följt av att jag stod och hoppade glädjeskutt i duschen. Kanske lite förvånande med tanke på att jag inte gillar så himla många ungar men den här lilla flickan kommer få världens bästa morbror Mille, just saying ;-)

 
 
 
 

Sjuk igen..

Hade feberfrossa kvällen när Carro åkte hem och sedan dess har jag varit hängig och idag är värsta dagen hitills. Så jag är lite deppig över att ha halsont/vara sliten/ snorig speciellt eftersom jag nyss hade 40 jävla graders feber i fem dagar!!!! Does God hate me? :-(

Aja, ska återgå till att ligga och tycka synd om mig själv. Toodles


 

Följ mig på millees
 
 

Joe & the juice


 
Idag mötte jag upp Mikaela då hon var i stan och härjade. Vi köpte med oss en juice från Joe & the juice, ni vet stället där det bara jobbar en massa killar och juicerna heter Sex me up och liknande :-P

Sjuuukt gott var det i alla fall och värt varenda krona! Senare kom Hanna som varit utomlands en vecka så det blev en hel del att catcha upp med. Detta gjordes på det nybyggda caféet i Åhlens City och väl där blev det en islatte. Fan vad man mycket dryck man har halsat i sig idag alltså :-P

Nu är det i alla fall plugg inför morgondagens seminarium. Jättechill att ha två seminarium med en dag mellanrum.... verkligen :-)
 

Ett konstigt möte

Tog min dator till en butik på Kungsgatan (samma butik som jag köpte den på). Problemet med datorn har för er som inte fått höra varit att den varit full på startskivan. Detta trots att jag rensat den på i princip allt. Den har varit så full att jag inte ens kunnat spara ett litet worddokument än mindre loggat in på internet med min "dong". 

På internet läste jag nånstans om att det kunde vara iPhoto (ett program på datorn) som var problem men tidigare har jag inte kunnat komma in där men nu imorse lyckades jag och raderade alla bilder som fanns där (5000 stycken plus typ 700 bilder tagna med systemkamera) och efter det så funkar den. Dock vet jag inte om det bara är tillfälligt eller ej...

.. Hur som helst - sprang in på butiken med Mikaela idag och bad om hjälp. Och han där måste ha tyckt att jag (med min norrländska och allt) var helt bakom flötet. Konversationen lät ungefär såhär:

"Öh ja, alltså min dator är full på startskivan och jag fattar inte riktigt vad det innebär."

- .... Då måste du rensa datorn och lägga över saker på en extern hårdisk.

"Öh ja, men alltså det är som det fortfarande fanns filer när jag hade raderat i princip allt."

- Ja, alltså vi kan ju låta en av våra tekniker kolla på den om du verkligen vill?

"Öh näe men alltså den funkar ju nu när jag raderat allt från iPhoto. Men det kan inte vara gömda filer någonstans? Eller...?"

- Ja men då är extern hårddisk det enda alternativet. Och nej, det kan det inte..

"Öh okej, tack så mycket.."

Helgen som var


Jag hann aldrig på Mac-butiken idag så detta blir ett av dom få inläggen denna måndag. Tråkigt men imorgonbitti hänger jag på låset till butiken så dom kan hjälpa mig fixa till min macdator..

I helgen har som sagt Carro varit här i Stockholm! Jag mötte upp henne efter föreläsningen i fredags och efter en vända på Max drog vi hem till mig. Fix och trix innan det blev att åka till Telefonplan för att träffa Tette! Tillsammans gjorde vi tacos vilket var fett gott och på det blev det en hel del alkohol. Vi är ju trots allt norrlänningar så don't judge oss, hehe.

Vid midnatt drog vi in på Söder där vi träffade Josefin och hennes gäng. Barhäng följt av några timmar på Imperiet var vad fredagkvällen bestod av. Alkohol i mängder resulterade såklart i att vi var bakis som djur i lördags..

Lördagen var det chill 2 the max så att säga. På kvällskvisten blev det en favorit i repris - käk och vin hos Tette men denna var det Stureplan som blev placet. Eller rättare sagt hamnade vi till slut på White Room där vi shottade loss. Det svider i plånboken kanske men det var fan värt det för vi hade det riktigt skoj! :-D Antar att det var därför vi stapplade innanför dörren 06.30 :-P

Igår (söndag) var det bakishäng med bara en massa köpesmat och porrtittande. Nu tror ni kanske att jag stavade fel men jag svär på att det är sant. Haha fattar inte att jag skriver detta på en blogg som läses av en del äldre men känner att jag vill bjuda på något intressant i alla fall ;-)

Där har ni helgen i stora drag och det var riktigt tufft att säga hej då till en av mina absolut bästa vänner. Men förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan vi ses igen! ♥


Carro och hennes kompiz.


IPhoneupdate

Min dator är "trasig" så måste in med den imorgon, därför får ni här bara ett smakprov från helgen där jag haft fullt upp med mina friends :-)


RSS 2.0