Fem sanningar om mig

- Jag är jättedålig på att komma ihåg namn. På en fest med nya människor är det i princip kört att jag ska komma ihåg ett namn så därför försöker jag undvika att nämna en okänd vid namn. 

- Jag mer eller mindre ångrar att jag höll på med idrott när jag var yngre. Det enda som gör att jag inte "kan" göra det fullt ut är de vännerna jag fick därifrån men om man bortser från det så önskar jag att jag hade gjort något annat i livet istället. 

- Jag hatar muffins förutom sådana som finns på Muffinsfabriken då det oftast är en massa klet och grejer i och mammas kladdkakemuffins. Hehe, vanliga muffins fer mig däremot rysningar, fyfan vad vidrigt :-P 

- Just idag tycker jag tycker att giftermål är bullshit. Samma sak med att vara trogen då jag upptäckt att det är något som människor verkar ha svårt för.

- Ibland tvingar jag mig själv att må dåligt och vara ledsen. Slår på sorglig musik och framställer olika hemska scenarion för att bli ledsen. Anledningen är väl för att jag vill få utlopp för såna känslor istället för att låta dom bygga upp inom mig och typ explodera..Haha märkligt..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0