Onsdagsuppdatering

Sorry men idag har det varit fullt sjå med plugg så bloggen kunde rent ut sagt dra åt hell ;-P Kan berätta att man var inte pigg någonstans efter att ha vaknat flera gånger inatt och kvallsvettats så mycket att min fick ta papper (eller om det var en handduk, kommer ej ihåg) och torka bort svett från kroppen. Efteråt var det jätteskönt att lägga sig i en dyngsur säng kan jag meddela.. mmm :-)

Anyhoe, åkte hem till Hanna för måste förbereda inför nästa veckas redovisning som blir den sista innan hemtentan ska skrivas och man förhoppningsvis kan bocka av ännu en kurs på listan :-D Käkade kebab till lunch och sedan blev det lite plugg och nu är man hemma.

Har just käkat den lyxiga middagen och nu blir det som vanligt ett kvällspass på gymmet. Fan vad den här dagen har gått snabbt alltså?! Bara för att detta inlägg var sjukt svamligt så tänkte jag göra det ännu värre med att bjuda på en bild från utgången i fredags som blev hårdare än planerat kanske. En bild på jag, Mikaela och Mattias. Lånad från Mattias instagram!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0