Träningstatus

Så, hur går det egentligen med träningen?

Det kan jag tala om för er att det går både bra och dåligt. Om vi börjar med det som går bra så kör jag 6 pass i veckan (någon gång händer det att det blir 5) så antalet är jag nöjd med. Passen är lika långa som dom var i somras då man hade bra fokus på träningen så även det är positivt. Sedan käkar, eller snarare dricker jag, som bekant ett bra proteinpulver. Kreatinet har det varit paus från i två veckor för enligt hänvisningarna på förpackningen så skulle man ha det efter en viss period. Nu är jag tillbaka med det i alla fall och det känns skönt för jag tror att träningen kommer ge mer resultat om jag använder det.

Nåväl, till det mindre positiva är att jag känner att jag vissa träningsdagar tappar fokus och inte kör så bra som jag kanske skulle kunna. Om jag ska analysera mig själv så tror jag helt enkelt att det beror på att man är tillbaka till skolan och det är en helt annan grej än när man jobbade i somras. Sedan gör jag ju som allt själv - matlagning osv som den vuxna pojken jag ska föreställa så därför går det kanske inte att fokusera lika bra :-P

Men men, det rullar på och förhoppningsvis håller man igång det här under hela hösten och vintern och ja.. dom närmsta åren helt enkelt, hehe ;-) Några frågor på det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0