Våga påminna sig själv

Bilden under tog jag igår. Hittade en gammal t-shirt längst ned i en låda från gymnasiet som jag kunde ha på den gamla goda tiden så tänkte att det skulle vara kul att pröva den idag. Och där fick jag det svart på vitt, att jag faktiskt blivit lite större. Då både i muskler men även i lite fett såklart ;-D

Ibland har i alla fall jag svårt att lita på det vågen och spegeln säger och därför kändes det skönt och behövligt att få ett kvitto på det man faktiskt gör ger resultat! Nu talar jag om träning och fysiska resultat men jag tror även det är viktigt att jag (och kanske du?) ibland tar en titt i backspegeln och vågar jämföra sig själv - hur är jag som person nu jämfört med den jag var för x antal år sedan? Om och i sådana fall på vilket sätt har de värderingarna jag hade då förändrats med hur jag ser på saker idag? Hur är jag som vän, syskon, älskare osv nu idag? Finns det något jag kan eller behöver jobba med?

Alla dessa frågor tror jag kan hjälpa oss till bättre mående. Ofta snackas det om att "blicka framåt" men jag menar - man får ju lära sig i trafikskolan att man ska kolla i backspegeln ibland och det tror jag går applicera på livet i sig också :-)

/ Filosofen

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0