Värsta nyheten i år..

 

Alltså åååååh... Nu är jag ju inte heltidsnusare utan gör det i perioder (som till exempel nu, hittade en oöppnad snusdosa i min garderob igår) men det gör mig inte mindre besviken när man får läsa artiklar som denna. Varför ska snuspriserna höjas ännu mer - visst gjordes det för något år sedan?! 

Visst, egentligen är snus inte bra så vad gör det egentligen att dom höjer priserna på något som är dåligt men kom igen - det finns fan mycket som är dåligt här i världen, allt från snabbmat till rökning och alkohol. Yolo för fan och lite farligt måste man väl leva i alla fall..

Jag fattar inte grejen med att gå hårt mot snus (och snusare) när det enligt mig skulle vara mycket bättre att göra det mot rökare istället. Rökning skadar inte bara dig utan även andra som drabbas av passiv rökning. Alla vi som står bredvid på busshållsplatsen eller pendelstationen, vi som måste gå förbi en rökare för att inte gå i hens äckelmoln - det är enligt mig mycket värre än vi stackare som har en prilla i käften..

Leave snuset alone!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0