Vem kommer att dö?

På morgonkvisten idag vaknade jag av vad jag funderar om det verkligen var en dröm eller om det var... något annat. Jag är helt seriös när jag säger att jag vet inte om det skedde på riktigt eller ej.

Jag drömde något om att klättra upp ur någon slags vulkan eller något sådant, kommer inte riktigt ihåg. Det var i alla fall en bild med i denna delen som kändes som en dröm och denna bil var typ helt förstörd. Jag vaknade upp, eller det var vad jag trodde jag i alla fall..

Jag vaknar upp, liggandes på mage och känner hur en slags kraft (?) håller mig fast i handelder och anklar så jag kan inte röra mig. Får panik när jag sedan känner en röst i mitt högra öra på samma sätt som när någon blåser en försökt i örat. Denna röst säger då "she's going to die" och jag tolkar det snabbt som att någon kommer att dö när hon sätter sig i bilen. 

Vill att någon i familjen ska komma, (är självklart fett rädd) men kan inte skrika utan istället låter det som att jag föder barn/stön-grej... Kunde inte öppna munnen så tänk er att ni försöker skrika med munnen stängd, så lät det. Sedan försvinner denna "kraft" och jag slår upp ögonen och fattar inte hur detta hände...

Så, nu är ju frågan om detta var en dröm eller förvarning om att något hemskt faktiskt kommer att hända..

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

googla sömnparalys;)

2014-04-04 @ 14:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0