När Mille fantiserar..

Jag vet att det är säkert hundra år innan jag står som ägare till en helt egen lägenhet. För let's face it, det kan ju vara bra att ha läst klart skolan och fått ett fast jobb innan det blir en verklighet ;-) Men trots det så kan jag inte undgå att drömma mig bort och fantisera lite om hur den ska se ut ;-)

I min blivande lägenhet så har jag bestämt att det ska gå i ljusa färger. Vi bor ju trots allt i ett land med typ evigt mörker så varför ha en mörk lägenhet då också? Det låter inte logiskt om ni frågar mig, haha. Utan istället vill jag ha mycket vitt och lite färgklickar här och där.

I vardagsrummet har jag en idé om att äga en vit tygsoffa. Två av kuddarna ska vara klädda med Gynnings print och över soffan ska det antingen sitta tre mindre tavlor, en stor eller en rektangulär spegel typ. Låter det fint eller tacky? ;-D Jag tror det vore snyggt med ett mörkbrunt vardagsrumsbord som matchar fötterna (?) på soffan.. Men det skulle alltså innebära att jag vill att hela vardagsrummet ska gå i vitt/mörkbrunt med lite färgklickZ. Blir det snyggt? 

Sedan vill jag också ha handdukar av märket Lexington i badrummet tror jag. När jag äger ett eget place och ska inreda det själv så tror jag kommer utveckla ett litet kontrollbehov. Så kommer absolut få damp om inte ALLA handdukar är av samma märke och att det alltid ska vara samma färg hängandes samtidigt, oavsett om det är badhanddukar eller små handdukar.

I köket är det viktigt att allt är av samma märke. Alla tallrikar ska vara av samma märke, alla glas av samma osv. Dock är jag som person väldigt obrydd om just sådant så där blir det nog en vända på IKEA för att inhandla sådan skit.. Har fått upp ögonen för kopparfärgade grejer så det vore ju något.. Men det kanske inte finns snygga grejer som passar till köket så det kanske vore bäst i sovrummet? Hrm.. 

Alltså hur fan kommer detta inredningsintresse fram? Börjar jag växa upp efter jävligt många om och men? :-P

Här nedan har ni några av de grejerna jag vill ha. För tillfället i alla fall;


 
 
Kuddfodral från Gynning.

Soffa från IKEA. Märke: STOCKHOLM.


 
Handdukar av märket Lexington.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0