Nostalgitripp

Ett inlägg som legat i utkast i några månader nu men som jag publicerar nu, bara för att! ;-)Igår när jag käkade bakiskebab här i Flempan och helt plötsligt spelade dom Jason Mraz - I'm Yours på radion och jag blev grymt nostalgisk.
Tänk vad musik kan få en att minnas saker som hänt i ens liv? Och tänk vad sjukt snabbt tiden går, nästan skrämmande att nostalgin jag talar om handlar om 2007-2010 då en del av mig tycker att det känns som att det var igår.. I alla fall så inser jag nu hur mycket positivt, roligt, äventyrligt som faktiskt hänt under dessa åren. Det blir också tydligt för mig hur lätt det är att förtränga jobbiga händelser och tuffa perioder i livet. Men jag antar att det är så vi människor fungerar helt enkelt :-)

Nu är det ju inte "throwback thursday" men vill ändå tänka tillbaka lite. 2007 känns som året när man typ.. utvecklade ett liv, haha. Innan handlade allt i princip bara om simning och det sportsliga. Om jag minns tillbaka ytterliggare två år innan det (2005) så minns jag hur jobbigt det var att aldrig ha tid med kompisar och att dom förutsatte att man inte hade tidheller. Det var mest skola, träning, läxa, sova och på helgerna var det läxa och tävlingar typ. Det var lite jobbigt att inse att man missade en massa grejer.

Men 2007, började jag värdera ett socialt liv utanför sporten (även om bloggen vittnar om något annat) vilket ledde till att man hängde och gjorde annat. Hehe, lite varm i hjärtat blir man ändå när man tänker tillbaka på alla de gånger man fått hämtning av mamma klockan fyra på natten med ursäkten att "man somnade hos Christian". Vissa gånger var det sant menandra gånger hade man faktiskt drällt runt på stan och bara haft det allmänt chill.. :-)

Innan jag listar några låtar som tar mig tillbaka till specifika år så vill jag väl slå ett slag för att leva så jävla YOLO så möjligt. Och att kämpa - för oavsett hur mörkt det kanske ser ut i livet så kommer saker och ting att bli bättre. Tro mig! :-)


Några låtar som påminner mig om 2007 (vare sig jag vill eller inte):
Rihanna feat. Jay-Z - Umbrella
Kanye West - Stronger
Daughtry - Home
Timbaland feat. OneRepublic - Apologize 
My Chemical Romance - Famous Last Words
Fergie - Big Girls Don't Cry


2008 däremot kommer jag fasen inte ihåg mycket av. Om året innan förändrade livet och ens egna värderingar en hel del så var detta året där allt rullade på och ANPASSADES till ens nya synsätt på livet.

Några låtar som påminner mig om 2008 (vare sig jag vill eller inte):
Flo Rida feat. T-Pain - Low
Katy Perry - I Kissed a Girl
Madonna feat. Justin Timberlake - 4 minutes
Coldplay - Viva La Vida
Rihanna - Please Don't Stop The Music
Chris Brown - With You

2009 är typ det bästa året hittills. Nästan. Trots en del kaos i vissa aspekter av livet så fanns det så mycket som gjorde en glad detta år.

Några låtar som påminner mig om 2009 (vare sig jag vill eller inte):
Lady Gaga - Pokerface
Kings of Leon - Use Somebody
Britney Spears - Circus
T.I feat. Justin Timberlake - Dead And Gone
Pitbull - I Know You Want Me
Nickelback - Gotta Be Somebody

Några låtar som påminner mig om 2010 (vare sig jag vill eller inte):
Kesha - Tik Tok
Lady Antebellum - Need You Now
B.o.b feat. Hayley Williams - Airplanes
Jason Derulo - In My Head
Owl City - Fireflies
Lady Gaga feat. Beyonce - Telephone

Här har ni sjuttonåriga Mille. Haha.
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0