Onsdagsgalej

Varenda gång vi festar hos Carro så är det något som spårar ur, haha:-P

I onsdags åkte jag dit och där hängde några av mina absoluta favoriter! Vi grillade hamburgare och hade det sjukt mysigt. Det blev en omgång beerpong och Sofiahed hade fan med sig Ouzo (grekisk sprit) som vi shottade upp. Vi hann även med att köra drickeken 21 och ha deeptalk innan vissa av oss bestämde oss för att dra ut. Och det var väl därikring saker och ting barkade ur.. 

Någon var för full för att vara kvar på Olles så jag fick hjälpa in denne person i en taxi och få chauffören att köra hem denne till Carro. Fröken C köpte drinkar för närmare tusen spänn vilket gjorde att alla blev ännu mer packad, haha. Tyvärr var det inte så mycket folk ute men roligt hade vi ändå! :-)

De senaste utgångarna har vi hamnat i älven på något vänster och vi bestämde innan kvällen att det blir inget nattbad denna kväll..... Jo tjeeeeeenare, nog fan var man i vattnet där mitt i natten i alla fall! Och nog simmade vi ut till fontänen igen. Man kan ju undra vad som är felet med oss men det är väl antagligen en blandning av alkoholism och ADHD som gör att vi beter oss som vi gör :-)

Därefter blev det efterfest hos Carro också. Vissa av oss drack sista klunken vid halv 6 på morgonen och oturligt nog skulle någon visst jobba någon timme senare... #craycraytimes

Jag och Pelle på Olles igår!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0