Sista veckan!

Nu är vi (eller ja, jag då) inne på sista jobbarveckan denna sommar och det känns heeeelt okej! Trots att jag klagat här på bloggen och haft ångest över att vara inomhus under de två dundervärme-veckorna vi hade nyligen så måste jag ändå säga att det har gått rätt smärtfritt att jobba ändå. Haha, det låter kanske schizo med tanke på hur mycket jag ojat mig över saker och ting men som sagt - what doesn't kill you only makes you fart :-)

Annars då? igår fikade jag med familjen ute i Furuögrund och det var mysigt om än lite blåsigt. Har aldrig varit där tidigare tror jag och deras räkmackor var fan betydligt bättre än Stackgrönnans. Jobbigt att erkänna men lika bra att vara ärlig, som man alltid är ;-) Idag har jag jobbat och efteråt kört ett svettigt pass på gymmet. 

Nu är det förresten bestämt att det blir utgång på onsdag med Coop och jag är peppad som alltid! Som tur är så har Carro FF hos sig i veckan så ska väl mer eller mindre bo där onsdag-till torsdag samt i helgen har jag tänkt, höhö. Man tar ju chansen när man väl får den att umgås med en sådan puma! ;-)

Fyfaaaan vad random det här inlägget blev inser jag? Bäst jag slutar dårå.

Toodles!

En bild från myset igårkväll!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0